Jordan 12 Dark Grey – a kevesebb néha több

Nem őrült meg érte a világ és nem is forgatta fel az internetet a megjelenése mégis az igazi Jordan rajongókat könnyen a  szívébe zárhatja a 12-es széria legújabb tagja. Ősz végén a Nike bővítette a Jordan 12 felhozatalát egy sötét szürke színállással, ami most különösen jól sikerült. Infók a tovább után!

Már egy korábbi cikkemben is említettem, hogy bár nem vagyok egy hatalmas Jordan imádó, egy-két modellt óriási örömmel csapnék hozzá a gyűjteményemhez. Ez alól a legújabb Jordan 12 Dark Grey sem kivétel.

Jordan 12 Dark Grey

Jordan 12 – Dark Grey

A Jordan 12 Dark Grey színállása

Maga a cipő egy szokásos 12-es sziluett gumi talppal, bőr külső résszel és hasított bőr felsővel, amik a szürke eltérő árnyalataiban jelennek meg a lépőn. A szürkésfehér színű talpban megtalálható a megszokott “Bubble” azaz légbetét. A sötétebb felsőrészen lévő 4 db fűzőtartó arany színű festést kapott. Ez az apró tuning nagyon jól mutat a cipő visszafogott, fakó színvilágával emellett a fűzőtartók finom csillanásai könnyedén vonzzák az emberek tekintetét. A sarkán megtalálható Michael Jordan híres 23-as mezszáma illetve a jól ismert Jumpman logó, ami szintén a legendához köthető.

Jordan 12 Dark Grey

Ismerős sziluett, új szín

Megjelenés

A cipő november 18.-án jelent meg a kijelölt boltok polcain és a Nike SNKRS appon keresztül, 190 dolláros áron. Nem igazán mondható túl limitáltnak és őrületes hype sem vette körül a megjelenés előtt. Ez a lépő inkább a széria rajongóinak szívét célozza meg mintsem a hypevadászokét. Magyarországon sajnos nem kapható de ha bárki kedvet kapott volna a cipőhöz, a fent említett appon keresztül még simán beszerezheti. A bevállalósabbak még a mostani hideg időben is bátran felvehetik a cipőt ha nem féltik egy kis latyaktól vagy sártól, hiszen nem egy nyári lépőről van szó.

Jordan 12 Dark Grey

Jumpman logó és a híres 23-as szám

Összegzés

Szerintem a Dark Grey színállás óriási előnye, hogy nem a feltűnősködésről és a villogásról szól hanem egyfajta visszafogottságot sugároz, ami bizonyos esetekben képes sokkal nagyobbat ütni. Elég karakteres egy alkalmi megjelenéshez (sneakerhead körökben) de az egyszerűsége miatt a hétköznapokban is könnyen viselhető farmerrel vagy akár egy melegítővel. Nektek hogy tetszik?

Képforrásunk a Sneakerfreaker.com volt.

győző

Mostanra már inkább szenvedélyként tekintek a lépőkre, mint egyszerű hobbiként.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

×