Az év végi Yeezy Boost 350 V2 lineup

Az utóbbi évek legfelkapottabb cipőiből az év végén újabb színállások érkeznek. Megmutatjuk, hogy pontosan melyik Yeezy Boost 350 V2 modellekről van szó, és mikortól válnak elérhetővé. Ráadásként egy meglepetésdarabot és két Powerphase színállást is lecsekkolunk. Kattints a továbbra a részletekért!

Padawan cikk

Ezt a cikket Kristóf írta, aki ekkor még padawanként „gyűjtötte a kilométereket”, hogy sneakerbox.hu bloggerré váljon.

Mr. West és a cipőtervezés

Aki az elmúlt pár évben követte valamennyire is az aktuális cipődivatot, annak igazán nehezen kerülhette el a figyelmét Kanye West, és az Adidas-szal közösen alkotott lépői. Mind a chicagoi rapperre, mind a Yeezykre vonatkozóan nagyon megosztóak a vélemények, azonban a kollaborációiért valósággal forrong az internet, és hosszas sorok várakoznak a viszonteladói üzletek előtt azért, hogy a kezükbe vehessék az áhított lépőket. Ye’ cipőinek történetéről, és sikerének titkáról Gergő cikksorozatának első részében olvashattok.

Yeezy Boost 350 Turtle Dove

Yeezy Boost 350 Turtle Dove: A rapper és az Adidas első közösen alkotott cipője

A titkos projekt Japánban

Már nyár elején is felbukkant pár kép az új színösszeállításokról, azonban akkor még nem igazán lehetett biztos infókat tudni róluk. Augusztus elején viszont már láthattuk Kanye lábán a „Semi-Frozen-Yellow” színállású cipőt, amikor is Kid Cudival együtt Japánba utaztak, hogy találkozzanak Takashi Murakamival, a neves művésszel egy titkos projekt keretében.

Cudi és Ye' Japánban

Cudi és Ye’ Japánban

Az évzáró színállások

Az év végi széria (még nem hivatalosan) három színben fog megjelenni, amelyek a V2 print színmódosított változatai lesznek.  A cipők „Semi-Frozen Yellow”, „Blue Tint” és „Beluga 2.0” nevekre hallgatnak.

adidas Yeezy Boost 350 V2 Beluga 2.0

Az első V2 cw színeit tartalmazó Beluga 2.0

adidas Yeezy Boost 350 V2 Semi Frozen Yellow

Semi-Frozen Yellow, a legrikítóbb darab a három közül

adidas Yeezy Boost 350 V2 Blue Tint

Blue Tint: V2 pattern, egy kevés világoskék színezettel

Release date

Eleinte mind a három színállás kiadásának idejét október 14.-ére jósolták, azonban nemrégen a Yeezy Mafia néven működő leaker oldal instagramjára posztolta ki az új felállást:

Yeezy Boost Lineup Part 3

Yeezy Boost Lineup Part 3 (Forrás: Yeezy Mafia)

Tehát, a Semi-Frozen Yellow minden bizonnyal novemberben fog megjelenni, a másik két modell pedig valószínűleg decemberben éri el a viszonteladói boltokat.

Meglepetés cipő?

Az előbb említett Yeezyken kívül még egy színállás képei jelentek meg az interneten, sötétvörös színéről pedig a „Red Night” nevet kapta. A képeken kívül semmilyen hiteles információ nem található, az esetleges release napja ismeretlen.

Adidas Yeezy Boost 350 V2 Red Night

Yeezy Boost 350 „Red Night” Sample

A két új Powerphase színállás

A cikk végezetéül egy kicsit térjünk el a Boost talpú Yeezyktől a klasszikus formák irányába. A Yeezy Supply exclusive Powerphase cipő két új cw-ben érkezhet még ennek az évnek a végén, vagy pedig 2018 januárjában. Az Adidas és Kanye cipőihez képest viszonyítottan meglepően olcsó cipő fehér modellje után szürke és fekete színállású cipők szintén az év végi lineup részeként várhatóak.

adidas Yeezy Powerphase Black & Grey

adidas Yeezy Powerphase Black & Grey

adidas Yeezy Calabasas Powerphase Triple Black

adidas Yeezy Calabasas Powerphase Triple Black

adidas Yeezy Boost 350 V2

Ahogy a cikkem, úgy az év is végéhez közeledik, és pár hónap múlva már akár a karácsonyfa alatt heverhetnek az áhított cipők. Ebben az évben Kanye az Adidassal közösen négy boost talppal ellátott cipőt alkotott: „Bred”, „Zebra” és „Cream White” színekben jelentek meg a 350 második verziójának modelljei, ezen kívül egy szintén Yeezy Supply exclusive Boost 700 Wave Runner-t is piacra dobott a márka. Áprilisban droppolt a Powerphase a „Calabasas” kollekcióval együtt, ami retail áron 120 dollárba került, és a resell árak se egekbe törőek.

Idén az Adidas cipői igazán keresettek voltak, és a márka a napokban ugrotta át Michael Jordan brandjét a legnépszerűbb márkák között az Egyesült Államokban, ezáltal a második helyre került a listán. Meglehetősen sikeres évet zárt a Kasper Rorsted által vezetett vállalkozás, remélhetőleg jövőre sem fognak lefékezni a stílusosabbnál stílusosabb cipők gyártásával.

Kanye West egy 2016-os adidas termékbemutatón

Kanye West egy 2016-os adidas termékbemutatón

Hírforrásaink a Sneaker Bar Detroit és a Yeezy Mafia voltak.

Kristof

Számomra a hip-hop nem csak zene, a sneakerek pedig nem csupán cipők. Ezek számomra mind önkifejezés és egy életen át tartó szenvedély.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • sklep online szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    Wow, marvelous weblog layout! How long have you ever been running a blog for? you made blogging look easy. The overall look of your website is great, let alone the content! You can see similar here dobry sklep
×