Az 5 legklasszikusabb és egyben legforróbb Vans modell

A Vans érdekes “stratégiát” követ. Egyszerre ragaszkodik a múlthoz, és fut előre a jövő felé. Ahelyett, hogy új modelleket ontana magából, mint néhány versenytársa, a márka néhány klasszikus sziluetthez ragaszkodik, és a részleteket csiszolja, egyre több színt, anyagot és mintát kipróbálva. De mi az az öt alapforma, ami a zászlóshajója a márkának? Ebben az összeállításunkban kiderül.

Forrás: Packer Shoes

Szakírók szerint a Vans most reneszánszát éli. Bár a márka maga 50 éves, de mégis a legmenőbb hollywoodi sztárok mozognak élvezettel az egyik legklasszikusabb modellben – nem a legszerencsésebb mondat alkotás, na! A rengeteg kollab között mégis az igazi, eredeti vonalakat és összeállításokat szeretik a rajongók, mert a tradicionális verziók egyfajta stílusról suttognak velük kapcsolatosan. Joggal! Amikor egy Karl Lagerfeld nyúl a cipőidhez az már azért jelent valamit. Jelenleg a divat almanachok szerint is az Old Skool és az SK8-HI az a két darab, amelyet a legjobban kapkodnak – el és fel. Ugye, ezek azok a modellek, amelyek az ikonikus hullámos oldalcsíkot tartalmazzák. De milyen darabokat kell beszereznünk, ha le szeretnénk fedni ezt az öt klasszikuson átívelő kollekciót?

Old Skool

Ami néhány éve (?) a Stan Smith volt, az mostanra az Old Skool lett. A legjobb benne, hogy a lehetőségek szinte végtelenek, de a legtöbben mégis az eredeti fekete-fehér kombót szeretik és viselik.

Forrás: Pinterest

Slip-On

Ha az Old Skoolra azt írtuk, hogy végtelenek a lehetőségek, akkor a slip-on esetében azt a matematikailag lehetetlen műveletet kell emlegetnünk, hogy a végtelent négyzetre emeljük. A bebújós cipők császári ékköve olyan nagy felületet hagy az orrán lévő vászonrésszel, hogy az hívogatólag hat bármely “festőnek”. Nem is nagyon hagyják ki ezt a lehetőséget.

Forrás: Pinterest

Ski-8 Hi

Ha a magasszárúak jelentik a fétised alapját, akkor a Ski-8 bizony aktuális választás. 1978-ban mutatták be, de a lányok részéről egy nyári ruhával – ne novemberben! – a fiúk részéről egy farmerrel soha nem lehet egy rossz választás.

Forrás: Pinterest

Authentic

Ez a modell, ami a szivárvány lassan minden színében létezett már…és kétszer. Főleg monochrome irányba gondolkodnak ezzel kapcsolatosan, de lehet azért érdekes összeállításokat is találni.

Forrás:Sklep Sizeer

Checkerboard

A Checkerboardról pont a legutóbb írtunk, mutatva, hogy Hollywoodot is teljesen letarolta a bebújós pacsker “játékos” verziója. Bár őszre nem ajánljuk a bezserzését, de a következő nyáron sem tudsz hibázni egy ilyen darabbal.

Forrás: Pinterest

Kihagytunk valamit? Van még szerinted, ami ide kívánkozna? Írd meg bátran nekünk és beszélgessünk róla! J

Forrás: Who What Wear

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

×