LeBron 15: Pillekönnyű szörnyeteg

Habár még az NBA szezon el se indult, a Nike tekintetében elég nagy változások vannak. Ők lettek a hivatalos mezszállítói a kosárligának, és ami (számomra) még fontosabb, bejelentették a LeBron 15-öt 🙂 Ismerkedjünk meg vele a tovább… után!

Lebron 15 (Ashes)

LeBron 15 (Ashes)

A pipás márka által csak simán “az eddigi legfejlettebb performance kosárcipőnek” titulált lépő már most a Király kedvence lett.

Lebron 15 (Ashes)

LeBron 15 (Ashes)

A cipőről

-Flyknit Battle felsőrész: Az első LeBron Flyknit-tel: a kosárban tipikus oldalazó mozgásoknál segít abban, hogy amellett, hogy megtartja az anyag rugalmasságát, nem engedi elcsúszni a bokát és a lábfejet.

-Max/Zoom Air légbetét: Noha optikailag nem látszik, de konkrétan egyetlen nagy “léggömb” a cipő alján, mely biztosítja a lépések és az ugrások során a kellő ellenállást és védi a lábat, mindezt úgy, hogy nem akadályozza a teljesítményt, így nem kell a lepattantóktól félni. 🙂

-Stílus: Amellett, hogy a pályán jól kell teljesítenie, fontos szempont volt a tervezéskor, hogy kellően letisztult és stílusos legyen, így utcára is nyugodtan fel lehessen venni – szerintem sikerült 🙂

Lebron 15 (Ashes)

Lebron 15 (Ashes)

Megjelenés, színek

Az első színállás a LeBron 15 “Ashes” hamuszürke verzió lesz, várhatóan október végén, ezenkívül már láttunk a Király lábán vajszínű, kék és lila verziókat is,  előbbi valószínűleg a második, nép egyszerű gyermekének is megvásárolható szín lesz.

Nektek melyik tetszik – rástartoltok majd?

mollaka

Igyekszem nem túlzásba vinni a sneaker mániámat, de sajnos egyre inkább új szekrényre is kell költsek :-)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

×