Szeretnénk egy kicsit feldobni nektek az őszt, ezért új játékunkban most egy olvasónk nyerhet egy párat NMD R1 White/Gum színállásból! Katt a részletekhez és a jelentkezéshez!

adidas NMD R1 White/Gum

Látjuk, hogy mennyire szeretitek az NMD cipőket, azon belül is az R1-eseket. Ezért most kisorsolunk egy párat a fehér Primeknit felsőrésszel és természetes gumi színű talppal felszerelt változatból. Mit kell érte tenned? Jelentkezz játékunkba!

Legyél te a szerencsés, aki megnyeri az adidas NMD R1 PK White/Gum sneakert!
Legyél te a szerencsés, aki megnyeri az adidas NMD R1 PK White/Gum sneakert!

 Itt jelentkezhetsz a játékba

1) Nézd meg a shopban van-e White/Gum-ból a méretedben!

2) Kövesd be @sneakerboxhu Instagram csatornánkat!

3) A jelentkezési időszak véget ért.

Jelentkezési időszak: 2017. október 9. és 18. 20:00 között. A nyertest október 19-én sorsoljuk ki, és értesítjük a jelentkezésnél megadott e-mail címen.

adidas nmd r1 pk gum pack
Letisztult és gyönyörű – egy pár most akár a Tied is lehet!

SZABÁLYOK ÉS EGYÉB TUDNIVALÓK:

Egy személy csak egyszer jelentkezhet a játékba. A többször jelentkezőket sorsolás előtt töröljük.

A jelentkezés feltétele a megadott Instagram profil lájkolása és a feliratkozás a hírlevélre, ezt ellenőrizzük.

A nyertes mellé három tartaléknyertest is sorsolunk, akik akkor válhat jogosulttá a cipőre, ha az előttük lévő(ke)t nem érjük el a regisztrációnál megadott e-mail címen a kiértesítéstől számított 72 órán belül, vagy kiderül, hogy nem teljesítették a fenti jelentkezési feltételeket.

A nyeremény egy pár adidas Originals NMD_R1 White/Gum (BY1888) cipő, a nyertes által a jelentkezésnél megadott méretben. Amennyiben a kiválasztott méret esetleg nem áll rendelkezésre, akkor egy a kiválasztotthoz hasonló értékű cipő válaszható a sneakerbox.hu shop aktuális kínálatából.

Megadott adataidat bizalmasan kezeljük és nem spammelünk! A játék során gyűjtött adatok a sneakerbox.hu shop üzemeltetője, az SBOX 361 Kft. marketing célú adatbázisába kerülnek. A megadott e-mail címekre hírlevelet küldünk, melyről bármikor lehetséges a leiratkozás. Teljes adatkezelési szabályzatunkat itt találod.

A játék szervezésében és lebonyolításában az Instagram nem vesz részt.

Ha bármilyen kérdésed lenne, kérdezz nyugodtan: shop@sneakerbox.hu