L.A. trip beszámoló @ Nike x NBA

Ahogyan már több cikkünkből olvashattátok, abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy a Nike jóvoltából részt vehettem az idei NBA mezek exkluzív bemutatóján valamint egy speciális eventen, ahol a világ legnagyobb AF1 gyűjteményét nézhettem meg. Mindezt Los Angelesben, ahol a hivatalos rendezvények mellett igyekeztem feltérképezni a helyi kultúrát is. Csekkoljátok mood videónkat és a szöveges beszámolót a tovább után!

AZ UTAZÁS

Bevallom őszintén, kicsit tartottam a több mint 17 órányi utazástól. Eddig összesen sem repültem annyit amennyit most az óceán felett töltöttem, de a cél szentesíti az eszközt, kibírtam, sőt kibírtuk, mivel útitársam is akadt. Kiss Ádámmal (tudjátok, a kissádám) céloztuk be az angyalok városát, ami annyira jól sikerült, hogy a los angelesi reptéren rögtön el is vesztettük egymást. Ádámról már tudhatjátok, hogy csak a paprikás krumpli receptjét sikerült összehoznia a föci érettségin, de én magam sem vagyok egy két lábon járó GPS.  Nyugalom, a pánikot sikerült megőriznünk, rövid intermezzo után becsekkoltunk a szállodában.

Ilyen kilátás fogadott a 39. emeletről

A CITY

Los Angeles pont olyan mint amilyennek elképzelitek. Napsütés, meleg, pálmafák. Szállodánk Downtownban volt, ez nagyjából a belvárosnak felel meg, tele felhőkarcolókkal és színesebbnél színesebb nagyvárosi forgataggal. Ádámmal tettünk is egy-két sétát a környéken, igazi multikulturális környezet, minden sarokra jut egy kiállítás, önjelölt képzőművész, zenész, vagy éppen csak egy csapatnyi spontán bulizó fiatal.

Hollywood

Második nap mivel tudtuk, hogy az NBA mezbemutató csak délután fog kezdődni, bevetettük magunkat Hollywoodba. Miután kimaxoltunk minden klisét (walk of fame, hollywood felirat), kicsit szét is néztünk a környéken és meglátogattunk egy-két nívósabb sneaker shoppot (store check cikk a későbbiekben várható).

A MEZBEMUTATÓ

Miután visszaértünk a szállodába már jött is értünk a transzfer és megkezdődött az egész trip legszürreálisabb része, a Nike NBA mezbemutató eseménye. A rendezvény a Sony Pictures stúdiójában kapott helyet, ahol szabályosan leesett az állunk. Magukról a mezekről korábban már írtam nektek, de azt az élményt hogy személyesen találkozhattam olyan NBA sztárokkal, mint Blake Griffin, Kevin Durant vagy Paul George, nehéz szavakba önteni. Az egész event a professzionalizmus magasiskoláját képviselte, mind vizuál és hangzás mind szervezettség tekintetében. Plusz meglepetés volt Travis Scott fellépése, aki annak ellenére hogy csak három számra ugrott be, szabályosan megőrjítette a közönséget.

Paul George

VENICE

Harmadnap ismét krúzolni indultunk, a cél pedig Venice Beach volt. Őszintén mondhatom, totális GTA életérzés fogadott, pálmafák, homokos part, deszkások és kosarasok. Számomra egyértelműen ez volt a best, mintha tényleg egy amerikai filmbe csöppentem volna. Egy valamit sajnálok, az óceánt nem értük el, mivel egy megközelítőleg egy kilométeres forró homoksáv választja el a sétányt a víztől, amit a cipőink nem viseltek volna jól. Ilyen egy sneakerhead élete.

Venice

AF1 EVENT

Hivatalosak voltunk a világ legnagyobb Nike Air Force One kiállítására és a hozzá kapcsolódó eseményre, ahol lehetőségem nyílt egy rövid interjút készíteni Rasheed Wallace korábbi NBA bajnok, többszörös All Star játékossal (az interjú megjelenése a közeljövőben várható). Felejthetetlen élmény volt, ahogyan a rengeteg speciális modell is, köztük a Nike SF-AF1 HIGH, melyről már szintén írtam nektek. A rendezvény miliőjéről még annyit, hogy olyannyira figyeltek a szervezők az apróságokra, hogy még a kávé habjára is FORCE feliratot kaptunk.

AF1 event

Minden kétséget kizáróan életem egyik legjobb élményével gazdagodtam Los Angelesben, újabb pont került a bakancslistámra, see you soon LA!

ármin

Don’t count your shoes, make your shoes count.
×