Nem csak Micropacer érkezik az adidas x Hender Scheme együttműködésből

Nemrég írtunk róla, hogy az adidas és a Hender Scheme együttműködésének köszönhetően érkezik a full extrás Micropacer. Úgy tűnik nem egyedülálló a hivatalos kollab: szeptember 2-án érkezik az adidas x Hender Scheme NMD és Superstar is! Nyálelválasztást jelentősen beindító képek a tovább után!

adidas_henderscheme_nmd_1

adidas x Hender Scheme NMD

Superstar

A Hender Scheme cuccok továbbra is Japánban készülnek kézműves technikával. Bár kezdetek óta Superstar fan vagyok, nem igazán jön át a trió (elvileg) “legolcsóbb” modellje. Azért gyorsan jegyezzük meg, hogy ez is 900 dollárt jelent…

adidas_henderscheme_superstar

adidas x Hender Scheme Superstar

NMD

Az NMD viszont nagyon durva! Annyira jól áll neki a klasszikus cipőkészítési technika, hogy minden darabját így kéne gyártani! Na jó, a Boost-ról nehéz lenne lemondani. A várhatóan 1.000 dolláros árba valószínűleg belefért volna az anyagköltsége.

adidas_henderscheme_nmd_2

Zseniális!

Micropacer

A Micropacer-ről már korábban is írtunk, de új képek kerültek elő róla. Alapból ez a sziluett nekem annyira nem jön be, de a Hender Scheme változat annyira minőségi, hogy a sznob énemnek azért elcsavarja a fejét. A Micropacer várhatóan az előző két modell között, 950 dolláros áron lesz elérhető. A kollaboráció honlapján már megy a visszaszámlálás másodikáig!

adidas_henderscheme_micropacer

adidas x Hender Scheme Micropacer

Hír- és képforrásunk a SoleCollector volt.

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×