Bruce Lee szelleme Kyrie cipőiben él tovább

Kobe Bryant cipői alapból nagy népszerűségnek örvendenek, de volt egy széria, ami kitüntetett figyelmet kapott. Egyesek egyenesen a legjobb Kobe-knak kiáltották ki őket. Ezek nem mások, mint a Bruce Lee ihlette modellek. Szerencsére a Black Mamba visszavonulása után sem maradunk sárga-fekete pipás cipők nélkül. Kyrie Irving spoilerezte (várhatóan) hamarosan megjelenő cipőjét. A tovább után lássuk a Nike Kyrie 3 Bruce Lee lépőt!

Nike Kyrie 3 Bruce Lee

Nike Kyrie 3 Bruce Lee

Honnan jön ez a színösszeállítás?

Az eredeti sárga-fekete cipő még Onitsuka Tiger volt a legendás harcművész lábán a Haláljáték (Game of death) című filmben. Napjainkban viszont a Nike adózott szívesen a fiatalon elhunyt színész előtt, elsősorban Kobe cipőin.

A legutóbbi Kobe modell – Nike Kobe 11 Bruce Lee

It’s gotta be the shoes!

De hogy jön a képbe Kyrie Irving? Nos, elmondása szerint 17 évesen Nike Kobe V Bruce Lee-ben játszott a Nike Extravaganza tornán, amit végül meg is nyertek. Azóta ez a kedvenc cipője. Már a Nike Kyrie 2 is kapott hasonló színösszeállítást, így valamennyire „várható” volt a folytatás.

nike_kyrie_2_brucelee

Nike Kyrie 2 Bruce Lee-ben, stílusosan Kobe ellen

Nem csak Bruce Lee előtt hajt fejet

Mostanában már nem ördögtől való, hogy a sztárok saját Instagram oldalukon spoilerezik, vagy egyenesen jelentik be érkező cipőiket. Ezesetben sem volt ez másképp. A videón látható, hogy Kobe Bryant előtt is fejet hajt a fiatal kosaras: a cipő nyelvén felesben jelennek meg logóik.

https://www.instagram.com/p/BXqTLTQlw1E/?taken-by=kyrieirving

Hír-, és képforrásunk a SoleCollector volt.

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×