Régi-új ismerősök

Vannak olyan klasszikus színösszeállítások, melyek átívelnek a termékfejlesztési ciklusokon és időről időre visszaköszönnek. Ezúttal a Kobe szériánál bukkantunk ismerős színekre, a tovább után egy igazi klasszikus borítást csekkolhattok a XI-es modellen!

nike_kobe_11_brucelee_1

Nem véletlen a játékfigura

Az egyik nagy visszatérő személyes kedvencem, a Bruce Lee modell. A sárga szín a Haláljátékban (Game of death) nőtt össze a legendás harcművész nevével. Míg a cipő sarkán látható karmolás nyomok A sárkány közbelépben (Enter the dragon) „díszítették” Lee testét. A SoleCollector oldalán egy remek fotósorozatban örökítették meg az új modellt egy apró játékfigura társaságában. Érdemes csekkolni!

nike_kobe_11_brucelee_2

Ne hagyjátok ki a többi képet se a SoleCollector oldalán! Zseniálisak!

A másik déjá vut keltő modell a „Dicsőítés”, azaz Eulogy névre hallgat. A névválasztás inkább Kobe búcsúszezonjának szól. Bennem azonban más miatt kelt kellemes érzéseket: anno a Kobe 9 Hyper Grape-ről írtam első cikkem a Sneakerboxra 🙂

nike_kobe_11_eulogy_1

Hyper grape – ezúttal Eulogy néven

A lila-sárga kombóval sikerült megtartani a Los Angeles Lakers színeit, így valószínűleg párszor meccseken is viszontláthatjuk ezeket a modelleket. Ezúton – sokadszorra, de nem utoljára – mi is újra búcsúzunk Kobe-tól. Köszönünk mindent!

nike_kobe_11_eulogy_2

A kollekció

Hír- és képforrásunk a SoleCollector volt.

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×