Moonwalk Nike módra

Bizonyára ti is láttátok felhívásunkat, hogy szívesen bővítenénk csapatunkat új, a sneaker kultúra iránt érdeklődő arcokkal. Nagyon örülünk, hogy egészen sokan érdeklődtetek, és a leggyorsabbaktól már megérkeztek az első írások is: ilyen volt Mollaka Lebron XI ‘Everglades’ cikkével, most pedig Bálint első bejegyzését olvashatjátok a Kobe 9 új, alacsony szárú ‘Hyper Grape’ megjelenséről. Tovább!

Nike Kobe 9 Elite Low Hyper Grape

Nike Kobe 9 Elite Low Hyper Grape

Kobe Bryant és a Nike mérnökei az elmúlt 6 évben folyamatosan tolták ki a kosárlabda cipők határait, és egyre alacsonyabb, egyre könnyebb modellekkel sokkolták a rajongókat. Azonban tavaly megtörtént a baj: Kobenak elszakadt az Achilles-ina. Emiatt kilencedik Nike signature modellje szakított az egyre alacsonyabb szárral, és meglehetősen egyedi, hipermagas szárú sziluettel jelent meg. A low top-hoz szokott rajongóknak áprilisban felcsillant a remény a Kobe 9 Elite Low HTM képében, azonban a kizárólagos milánói megjelenés miatt biztosan nem ez lesz a legelterjedtebb kosárcipő 🙂

Nike Kobe 9 Elite Low Hyper Grape

Nike Kobe 9 Elite Low Hyper Grape

Viszont úgy tűnik tovább nem kell várni az alcsony szárúak szerelmeseinek: napjaink technikailag egyik legfejlettebb kosaras cipőjének alkotóit ezúttal Michael Jackson ihlette meg. A lila szín Jacko egyik kedvenc viselete volt. A karbon betéttel és az ezüst színű pipával kiegészülve pedig hasonlóan feltűnő jelenség a cipő, mint anno a pop királya volt. A cipőben minden benne van, amit jelenleg a Nike nyújtani tud: Flyknit, Flywire, Lunarlon. A Hold felszínét ábrázoló talp pedig a kevésbé táncos lábúaknak is lehetővé teszi a “moonwalk”-ot.

Ti alacsony szár pártiak vagytok kosaras cipőket illetően, vagy maradtok a jól bevált mid/high modelleknél?

Nike Kobe 9 Elite Low Hyper Grape - Moonwalk talppal

Nike Kobe 9 Elite Low Hyper Grape – Moonwalk talppal

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×