YeezYndependence Day a Dent Kicks Custom házból

A Dent Kicks Custom műhely ismét odatette magát, ezúttal egy Cream White színállású Yeezy kipingálására került sor az amerikai Függetlenség Napja, azaz a jó öreg július 4-e alkalmából: YeezYndependence Day custom a tovább után!

YeezYndependence Day

Mindenki hallott már Amerika legnagyobb nemzeti ünnepéről, a Függetlenség napjáról. Természetesen legfőképpen az Államokban égnek lázban ég ezen a napon, de az amerikai filmeknek köszönhetően világ többi részén is elég jól ismerik ezt a nemzeti ünnepet. Míg nálunk ugye augusztus 20-a a „tűzijátékos” ünnep, a tengerentúlon ezen a napon festik színesre az esti égboltot a tűzijáték rakéták. Mindig is voltak és lesznek is a témával kapcsolatos filmek, zenék, ruhák, és ami a számunkra legaktuálisabb, cipők! 😀 Ezt a Dent Kicks Custom is így gondolta: idén megragadták az alkalmat és megalkották ezt a csillagos-sávos-lobogós csodát.

YeezYndependence Day

Csabi kezében az ünnepi lépő

Csaba története a cipőről

A Dent Kicks Custom legendás főnöke, Kiss Csaba a következőket mesélte nekünk:

„Az ötlet hogy Yeezy-t fessek megint, adott volt, azáltal hogy megjelent a fehér modell, hiszen ez a legideálisabb alap amit kívánhat az aki festeni szeretne! 🙂 A csoportból (KRG) kaptam is egyet szabad felhasználásra, amiért külön köszönet Tamásnak! Eredetileg ez lett volna a konfetti, de addigra ellőttem az ötletet az Ultra Boostra, szóval egy darabig pihent. Beugrott hogy lassan közeleg a július 4-e. Ilyenkor nem szokatlan,hogy minden customer ebben a témában gondolkozik. Én is így tettem,de próbáltam valami hasonló mintát követni,mint az eredeti Yeezy pattern, csak az amerikai zászló felhasználásával. ”

YeezYndependence Day

YeezYndependence Day custom

Dent Kicks Custom & Toucan’s Sole Shots

Nem győzzük említeni, hogy a DKC műhely (Csaba és Móni) nagyon komolyan veszi az ipart, és egyre menőbb custom cipőkkel rukkolnak elő a nagyvilág felé. Ha tetszik a DKC munkássága, mindenképp csekkoljátok a Facebook oldalukat, és az Instagram csatornákat is, további lenyűgöző remekművekért. A fotók pedig ismételten Toucan’s Sole Shots nevéhez fűzhetőek, csekkoljátok az ő Instagram profilját is!

Dávid Nagy K

So many shoes, but only two feet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×