Dj Khaled x Air Jordan 3 We The Best – A várva várt kollab

Dj Khaled-ről és az ámulatba ejtő sneakergyűjteményéről már olvashattatok nálunk. A DJ már akkor tett kisebb utalásokat egy lehetséges kollabra a Jordan-nel, és most jön a hír, amelytől mindenki ki fog akadni: érkezik az Dj Khaled x Air Jordan 3 We The Best ! Katt a továbbra, mert ezt látnod kell.

Dj Khaled x Air Jordan 3 "We The Best" - A várva várt kollab - képforrás: shoes1999

Dj Khaled x Air Jordan 3 We The Best – A várva várt kollab – képforrás: shoes1999

Nem is kérdés, hogy az amerikai producer a social media királya. Csak Instagramon több 6,5 millió követővel büszkélkedhet. Ebből adódóan, hogy is lehetett volna máshogy, a lemezlovas Instagram-on és Snapchat-en jelentette be  saját sneakerének a megjelenését. Itt is láthatjuk, hogy a mai világban már nincs is nagyon helye a sajtótájékoztatóknak, hacsak úgy nem, hogy a közösségi médiában is live közvetítik, mint ahogy Dj Khaled tette februárban, új albuma piaci bevezetésekor.

Szépséges vérvörös

A Jordannél mindig is nagy hangsúlyt fektetnek a minőségre. Emiatt senkinek sem meglepetés, hogy újra egy tökéletes állapotú bőrt használtak fel, ennél a fenséges lépőnél. A piros szín a kicsi fekete, fehér részletekkel már csak az utolsó hozzátevők a tökéletes összképhez.

Dj Khaled x Air Jordan 3 "We The Best" - képforrás: Sneakernews

Dj Khaled x Air Jordan 3 We The Best – képforrás: Sneakernews

Hogyan szerezd meg?

A módszer elég egyszerű volt, de a szerencse is nagyon-nagyon kellett hozzá. Khaled kihasználta az alkalmat, hogy a még akkor nem megjelent albumját promózza és a cipőt kisorsolta az előrendelők között. Most már az új lemeze a piacon van, amiért legalább annyira jó visszajelzést kapott mint a signature lépőjéért.

A "Grateful" nevezetű album, a borítón Asahd Khaled, az amerikai dj fia. - képforrás: Hypebeast

A „Grateful” nevezetű album, a borítón Asahd Khaled, az amerikai dj fia. – képforrás: Hypebeast

Miért csak most?

Köztudott, hogy Khaled hivatalosan is Jordan influencer és emiatt nagyon jó kapcsolatban állhat a Jumpman legfőbb embereivel. Így felvetődött sok emberben, (többek között bennem is), hogy miért csak most jött létre ez az együttműködés. Sajnos erre a kérdésre még nem tudhatjuk a választ, ezért sajnos még mindig nem fog nyugodtan aludni a sneakerhead-ek egy része. Egy azért biztos: szebb eredmény aligha születhetett volna.

Ha valaha erre megtalálom a választ, akkor azt majd papírra/képernyőre vetem itt a blogon. Addig is: csekkoljátok a sneakerbox.hu blogját és a youtube-ját, nehogy lemaradjatok róla.

 

dablty

Egyszer láttam egy idézetet, amit mintha csak én mondtam volna: "Sneakers speak louder than words."

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×