Dj Khaled sneaker gyűjteménye – Lépj be a bűvös szobába!

Dj Khaled-ről biztosan hallottál már. Az utóbbi évek legnagyobb hiphop slágereiért nagyrészt ő felelős. Vagy csak az őrületes Snapchat story-jait láthattad már valahol. Miatta vált híressé Benjamin Kickz is. Mindezek mellett ő jelenleg a sneaker kultúra egyik legnagyobb alakja, övé nagy eséllyel a világ legméretesebb sneaker gyűjteménye. Őrületes, egy példányos Jordan-ek és még vagy 10 000 másik exkluzív cipő. Kattints a továbbra, és nézd meg ezt a hihetetlen kollekciót!

DJ Khaled és a sneaker gyűjteménye

DJ Khaled és a sneaker gyűjteménye

A gyűjtemény

Dj Khaled sneaker gyűjteménye a legendás köralakú szobájában található. Ott gyakorlatilag mindent megtaláltok, de nem csak egyszer, hanem háromszor. Ez a „One to wear, one to stock” extrémebb verziója. Egyszerűen mindene van. A Yeezy-jei igazából eltűnnek a többi surranó mellett. Egy interjúban egyszer azt mondta, hogy azok csak az edzőcipői, ebben csak az a durva, hogy ezt még el is tudom képzelni. A Jordan 6 Macklemore-tól kezde az AF1 Supreme-en keresztül a megjelenetlen pink Just Don x Jordan 2-ig már mindent bezsákolt magának. „Cause you gotta remember, we’ve got them all…”

A kedvencei

Nem titok, hogy a Jordan brand erősen támogatja Dj Khaled-et, hogy a közösségi oldalakon vagy akár interjúkban dicsérje a márkát. Lehet, hogy ezért is mondja MJ majdem összes cipőjére, hogy a kedvence. Éppen ezért nem volt könnyű kiválogatni a favoritjait, de igyekeztem.

Air Jordan I Top Three

Dj Khaled-től ismerhetjük, hogy minden cipőjének megvan a saját neve. Ezt például „Give thanks for the collaboration”-nek hívja, ami magyarul annyit jelent, hogy „Mondj köszönetet a kollabért”. Ez a név onnan jön, hogy ezt hordta a stúdióban, amikor Jay-Z-vel, a világ egyik leghíresebb rapperével a Shining nevezetű számát vette fel.

Nike Air Jordan 1 Top Three

Nike Air Jordan 1 Top Three

Just Don x Air Jordan 2

Ez a cipő önmagában egy legenda. A legeslegkedvencebb surranóim közé tartozik nekem is. De ami Khaled-éban annyira különleges, az a colourway. Rózsaszínben ez a cipő még nem jelent meg. Amikor kirakott ebben a surranóban egy képet Instagramra, akkor az internet szó szerint felrobbant. Mindenki azon spekulált, hogy mikor jelenik meg. Erre a tavaszra várják, ha egyáltalán megjelenik felnőtt méretekben és nem csak bébiben.

Just Don X Air Jordan 2 Pink

Just Don X Air Jordan 2 Pink

Air Jordan III Legends of the Summer

Azt mondja, hogy még mindig nem hiszi el, hogy ez a cipő megvan neki. Ez persze értehető, mivel ez tényleg nagyon ritka. Persze ennek is nevet adott: „You wish you had these”, ez annyit jelent, hogy „Azt kívánod, hogy neked is meg legyen”, szerintem ezt a névadást nem kell megmagyaráznom.

DJ Khaled és az Air Jordan III Legends of the Summer

DJ Khaled és az Air Jordan III Legends of the Summer

A családban marad

Még a csak pár hónapos fia, Asahd Khaled is olyan sneakerekkel büszkélkedhet, amelyek sok nagy sneakerheadet/gyűjtőt is zavarba hoznának. Az biztos, hogy ez a gyűjtési mánia generációkon keresztül tradíció marad a Khaled családban.

Ez a gyűjtemény egyszerűen hihetetlen, biztos nem én vagyok az egyetlen, aki majdenem mindent megadna azért, hogy beléphessen ebbe a legendás szobába. Ami még durva, az az, hogy ebben az egy 360 fokos szobában még messze nincs bent az összes cipője.

DJ Khaled sneaker gyűjteménye

DJ Khaled sneaker gyűjteménye

Számomra Dj Khaled egy példakép, nemcsak a sneakerek, hanem a közösségi média és a zene világában is.

Hír- és képforrásunk a Complex és az air.jordan.com volt.

dablty

Egyszer láttam egy idézetet, amit mintha csak én mondtam volna: "Sneakers speak louder than words."

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×