Kire próbálhatnak hatni ezzel a nyári Vans Slip-On cipővel?

Több ötletünk is van a miértekre, de az biztos, hogy ez a nyári  Vans Slip-On piros-fehér kockás mintájával nyáron be akar vágódni a nálunk Kelet-Magyarországon… vagy a lengyeleknél… vagy a horvátoknál… Katt a továbbra!

Vans Classic Slip-On Checker piros-fehérben

Vans Classic Slip-On Checker piros-fehérben

A klasszikus és időt álló Vans Slip-On szériából egy hetyke piros-fehér darabot jelentettek be a napokban – számolt be Kicks On Fire.

A Diósgyőr/Debrecen szurkolóknak készített bebújós cipő mintázata körülbelül annyira alapnak számít, – főleg fekete-fehérben – mint a Jordan Elephant Print-je. Ez egyébként a leghangsúlyosabban a felső, egybefüggő vászon rész borításán érhető tetten. Szent meggyőződésem szerint a Toy Story éra magyar, a kockásfülű nyúl történetére alapozott dizájnja.

Vans Slip-On Checker piros-fehérben

Vans Slip-On Checker piros-fehérben

Az oldalsó panel és a gallér fehér, ami pont jól megtöri az egyhangú, már-már pszichedelikus hatást kölcsönző “kockásságot”. A fehér, szolid piros csíkkal tarkított vulkanizált talp pont annyira tervezték, hogy ezt a nyarat végig talpald vele a nagy magyar flaszteren. 50 dollárért vesztegetik, ami így hirtelen nem olcsó, – főleg ismerve a kopásukat – de látványos darab lesz az szent igaz.

Vans Classic Slip-On Checker piros-fehérbenKépforrás: Renarts

vendégblogger

Ezt a cikkeinket vendégszerző írta.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×