Air Jordan 4 x Kaws friends and family – Jól járt a család…

Ahogy már márciusban megjósoltam, a Kaws x Jordan kollab lett az év egyik legnagyobb durranása. Most Brian Donelly közeli hozzátartozói örülhetnek, hiszen bemutatták az Air Jordan 4 x Kaws friends and family változatát, mely verzióhoz csak a család és a barátok juthatnak hozzá. Most kicsit sajnálom, hogy nem Kaws a legjobb barátom, mivel szinte magam előtt látom, hogyan tudnám kombinálni ezt a lépőt. Kattints a továbbra a részletekért!

Air Jordan 4 x Kaws "friends and family" - feketében még nem láthattuk - képforrás: Hypebeast

Air Jordan 4 x Kaws friends and family – feketében még nem láthattuk – képforrás: Hypebeast

A kezdetek

Március végén kihozták a kollab első, szürke színű verzióját, elegáns bőr kivitelben. Kis túlzással, de majdhogynem mindenki ezt a surranót akarta, de a lépő nem adatott meg mindenkinek az ára és a korlátozott darabszám miatt. Resellben most körülbelül 1500 usd-ért kel el egy darab, de sokkal magasabb összegek is előfordulnak. Nem sokan tudják azonban, hogy nem ez az egyetlen kivitel, amiben létezik . Nemrég lehetett látni egy fekete verziót a Jordan dizájnere, David Creech lábán. Sok kérdést vetett fel ez a cipő, de már biztosan tudhatjuk, hogy ez melyik modell. Na ez az Air Jordan 4 x Kaws friends and family.

Air Jordan 4 x Kaws - Ez az alap dizájn, amelyről már olvashattatok náunk. - képforrás: Flightclub

Air Jordan 4 x Kaws – Ez az alap dizájn, amelyről már olvashattatok náunk. – képforrás: Flightclub

Egy pontosabb pillantás a cipőre

A talp, a bőr és a minta ugyanaz, ezért nem is fogom pontosabban leírni. De ha érdekel, akkor itt olvashatod a cikkemet az alap dizájnról. A  fekete szín viszont egy teljesen új alakot ad a kosárcipőnek. A sneaker ezen  verziója sokkal jobban beleillik a stílusomba, mint a felmenője. A fekete szín egyszerűbben kombinálható, de attól még ugyanolyan feltűnő, mint a szürke szín.

Kollaboráció a Joran és a Kaws között.- képforrás: Highsnobiety

Kollaboráció a Joran és a Kaws között.- képforrás: Highsnobiety

Várhatunk megjelenést?

Sajnos nem. Ez a lépő 99,9%-os eséllyel sosem fog hivatalosan piacra kerülni. Ez közel sem jó hír, sőt… De ebben biztosan sokan egyetértetek velem. Ha véletlenül tévednék a release-t illetően, akkor tőlünk fogod elsőként megtudni a piacra dobás időpontját. Csekkold a sneakerbox.hu-t és ne maradj le róla.

A hírforrásunk többek közt a Hypebeast volt.

dablty

Egyszer láttam egy idézetet, amit mintha csak én mondtam volna: "Sneakers speak louder than words."

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×