Március végén érkezik a KAWS X Jordan 4

Brian Donelly, más néven Kaws, már sok sikeres kooperációt tudhat maga mögött a legnagyobb streetwear és sneaker márkákkal. De az biztos, hogy a KAWS x Jordan 4 az összes közül eddig a legjobban várt darab. Sőt, továbbmegyek: ez talán 2017 eddig legjobban hypeolt sneaker újdonsága. Ha kíváncsi vagy erre a szépségre, akkor katt a továbbra!

KAWS x Jordan IV

KAWS x Jordan IV

Kicsoda egyáltalán Kaws?

Többször írtam eddig japán tervezőkről, de Kaws kivételesen egy 43 éves amerikai. Miután elvégzett egy művészeti egyetemet, először a Disneynél kezdett el dolgozni, háttereket animált. Eközben nevet szerzett a graffiti világában. 1999-ben csinálta meg a Bounty Hunter nevű cégnek az első játékfigurát – ez volt Brian nagy áttörése.

A KAWS x Jordan 4

Ami szerintem az eddigi kollabos ruhadarabjaiból hiányzott, az a kifinomultság volt, ami ebben a szépségben jócskán van. Ebben nagy szerepet játszik a szürke hasítottbőr középső rész, amit hogy ha pontosan megnézünk, akkor észrevehetjük rajta rá nagyon jellemző KAWS mintát.

KAWS x Air Jordan IV

KAWS x Air Jordan IV

Ugyanezt megtalálhatjuk a talpon. A talp nekem különösen tetszik, mivel zöld árnyalata kirántja a surranót az unalomból – sőt emellett még a sötétben is világít.

KAWS x Air Jordan 4

KAWS x Air Jordan 4

A hátuljára most valami igazán kreatívat találtak ki a közös munka jelképezésére. A tipikus jumpman logo helyén most két X van, ami a művész logója.

Vélemény és release dátum

Nekem kétség nélkül ez a kedvenc Jordan 4-esem (a White Cement mellett), sikerült nagyon eltalálniuk ezt a surranót. És a sokakat izgató release dátum: 2017. március 31. Az árát nem mondták meg hivatalosan, de várhatóan retailben 350 USD körül lesz. Ezt én egy kicsit soknak tartom, még akkor is, ha ilyen jól néz ki a sneaker.  A legjobb hírt a végére hagytam: nem csak a cipő jön hanem egy egész KAWS kolekció. Én személy szerint már nagyon-nagyon várom az egészet.A z biztos, hogy nekem idén eddig ez a kedvenc cipőm, de még van kilenc hónapjuk felülmúlni.

KAWS x Jordan 4

KAWS x Jordan 4

A kép és hírforrásunk a kicksonfire.com és a nicekicks.com volt.

dablty

Egyszer láttam egy idézetet, amit mintha csak én mondtam volna: "Sneakers speak louder than words."
×