Nyerd meg kedvenc adidas Tubular sneakered!

A sneakerbox.hu shopban idén tavasszal-nyáron elég erős felhozatalt találhatsz az adidas Tubular sneakerekből. Játékunkban most egy szerencsés olvasónk megnyerhet egy párat kedvenc Tubular cipőjéből. Sőt, minden jelentkezőnek jár a 10 000 (igen, tízezer) Ft értékű kedvezménykód, mely bármilyen Tubular cipőnk megvásárlásához felhasználható! Katt a részletekhez és a jelentkezéshez!

Neked melyik adidas Tubular cipő tetszik a legjobban a shopból?

Tubular X

Az adidas Tubular X egy stílusos fashion sneaker: a bőr pántokból és rugalmas, zokniszerű Primeknit anyagból álló felsőrész egy masszív talpon nyugszik a cipő mégis könnyű és légies összhatást ad – és ha már légies: szuperül is szellőzik, ami nem hátrány a jó időben. Feketében, fehérben, bézsben, szürkében és pirosban is megtalálod aktuális választékunkban. Tavaszi cipőszemlénkben még többet megtudhatsz a Tubi X-ekről!

adidas Tubular X PK "Sesame/Clear Brown/Trace Cargo"

adidas Tubular X PK „Sesame/Clear Brown/Trace Cargo”

Tubular Invader Strap

Az Invader Strap a Yeezy 750 generálta hype nyomán született meg, de „saját jogán” is fullosan néz ki: jellegzetes tépőzára nemcsak külsőleg mutat nagyon jól, de még a lábfejet is jól tartja. A minimalista felsőrész hasított bőrből készült, és talprész is egyszerűbb, mint a Tubular cipőknél szokás. Ebben a szezonban két cw-ben elérhető: szezám és krétafehér színekben, bővebb infót és még több képet itt találhatsz rólunk!

adidas Tubular Invader Strap szezám és krétafehér színben

adidas Tubular Invader Strap szezám és krétafehér színben

Tubular Radial

A Tubular család ezen tagja azoknak fog tetszik, akik a visszafogottabb darabokat szeretik. A hármas fűzőpanel klasszikus adidas és a cipőtalp is elég Tubular „csavarfagyis” de összességében egy letisztult, klasszikus formavilágot kapunk. A Triple Black színállásból már csak nagyobb méretek vannak választékunkban, de a kínai naptár szerinti „Kakas Éve” limitált modellből még többen találhatnak a lábukra való méretben.

adidas Tubular Radia Chinese New Year

adidas Tubular Radia Chinese New Year

Tubular Instinct Low

A sneakert különleges anyagokból állították össze: a fekete felsőrész elöl hasított bőrből, a sarokrészen pedig ballisztikus nejlonból áll össze. Ennél a cipőnél meglehetősen nagy hangsúlyt kapott a talprész: olyan, mintha felhajtották volna a lépő oldalára: a végeredmény egészen egyedi és esztétikus lett. Még egy kis csemege: a modell fényvisszaverő fűzőket kapott. A cipőt még jobban megismerheted bemutató cikkünkből!

adidas Tubular Instinct Low "Core Black"

adidas Tubular Instinct Low „Core Black”

Egyvalaki cipőt nyer, de a 10 000 Ft kedvezmény mindenkinek jár

Jelentkezz játékunkba, ahol megnyerheted az általad kiválasztott adidas Tubular sneakert. Ha pedig nem te nyernél, akkor is jól jársz: a játék lezárulta után minden játékba jelentkezőnek egy kedvezménykódot küldünk, mellyel 2017. június 11-ig 10 000, azaz tízezer Forint kedvezménnyel rendelhet meg egy párat bármely aktuálisan kapható Tubular cipőből (és persze az ingyenes házhozszállítás is jár).

Itt jelentkezhetsz a játékba

1) Nézd meg a shopban, hogy melyik Tubular cipőnk tetszik, és hogy van-e a méretedben!

2) Lájkold a sneakerbox.hu blog & shop Facebook oldalát és/vagy kövesd be @sneakerboxhu Instagram csatornánkat!

3) A játékba jelentkezés 2017. május 28. 20:00 órakor lezárult.

Jelentkezési időszak: 2017. május 22. és 28. 20:00 között. A nyertest május 29-én sorsoljuk ki, és értesítjük a jelentkezésnél megadott e-mail címen. A kedvezménykódokat május 31-ig küldjük ki minden jelentkezőnek!

SZABÁLYOK ÉS EGYÉB TUDNIVALÓK:

Egy személy csak egyszer jelentkezhet a játékba. A többször jelentkezőket sorsolás előtt töröljük.

A jelentkezés feltétele a megadott Facebook oldal és/vagy az Instagram profil lájkolása, ezt ellenőrizük.

A nyertes mellé három tartaléknyertest is sorsolunk, akik akkor válhat jogosulttá a cipőre, ha az előttük lévő(ke)t nem érjük el a regisztrációnál megadott e-mail címen a kiértesítéstől számított 72 órán belül, vagy kiderül, hogy nem teljesítették a fenti jelentkezési feltételeket.

A nyeremény egy pár adidas Tubular X vagy Invader Strap vagy Radial vagy Instinct Low cipő, a nyertes által a jelentkezésnél megadott méretben. Amennyiben a kiválasztott méret esetleg nem áll rendelkezésre, akkor egy a kiválasztotthoz hasonló értékű cipő válaszható a sneakerbox.hu shop aktuális kínálatából.

A 10 000 Ft értékű kedvezménykódot 2017. május 31-ig küldjük ki minden játékba jelentkezőnek a jelentkezésnél megadott e-mail címre. A kedvezménykód egyedi és egy pár adidas Tubular X vagy Invader Strap vagy Radial vagy Instinct Low cipő cipő vásárlásakor egyszeri alkalommal használható fel 2017. június 11-ig leadott rendeléseknél. Más kedvezménnyel (például ingyenes házhozszállítás) összevonható.

Megadott adataidat bizalmasan kezeljük és nem spammelünk! A játék során gyűjtött adatok a sneakerbox.hu shop üzemeltetője, az SBOX 361 Kft. marketing célú adatbázisába kerülnek. A megadott e-mail címekre hírlevelet küldünk, melyről bármikor lehetséges a leiratkozás. Teljes adatkezelési szabályzatunkat itt találod.

Ha bármilyen kérdésed lenne, kérdezz nyugodtan: shop@sneakerbox.hu

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×