Nike Durant 10 ,,Chrome”: Itt a legendás tizedik darab

A várakozásoknak vége, ugyanis felröppentek az első képek és a megjelenési dátum is az új Durant 10-es lépőről. A nagy várakozás övezte jubileumi darabot megtekinthetitek és még több infót olvashattok róla, ha rákattintotok a továbbra.

Nike KD 10 Chrome/White

Nike KD 10 Chrome/White

Végre itt van! Talán ez a pár szó, ami a legjobban leírja az új Durant 10-et. Rengetegen, -többek közt én is- nagyon várták már, hogy megjelenjen a lépő. Vajon mit tudnak variálni a 9-eshez képest, ugyanis ez mégis csak egy mérföldkőnek számító 10. kiadás. Nos a végeredmény csak egy kis ráncfelvarrást tartogatott. Az alap váz teljesen megegyezik a Durant 9-es szériával, csak egyfajta, általam csak matrózkötélnek nevezett valamire cserélték ki a cipőfűzőket. Bár tetszik benne, hogy lejjebb tolták az átfűzés helyét, ezáltal jobban összefogja a lábunkat megkötésnél. Egyébiránt utcai lépőkön megtalálható motívumokat tartalmaz. Flyknit szálak borítják a felső részt és a megszokott Air Zoom talpakon lépkedhetünk a pályán vagy azon kívül.

Nike Durant 10 Chrome/White

Nike KD 10 Chrome/White

Nem mondanám, hogy van benne bármi extra, mégis egyszerűségében van a nagyszerűsége. A Nike dizájnerei csak fogtak egy meglévő mintát, egészen picit variáltak és egy teljesen új arculatot kapunk. Mintha valaki lemásolná a dolgozatunkat, de ő mégis jobb jegyet kapna rá.

Összességében mégis azt kell, hogy mondjam rá: Tetszik. Nagyon és egyre jobban tetszik. Most még azt sem rontották el, hogy a legelső megjelenő színállás valami fura vagy épp ronda legyen, hanem egy teljesen letisztult króm-fehér változat, ami teljes mértékig tükrözi a sú stílusát.

Nike Durant 10 Chrome/White

Nike KD 10 Chrome/White

Nike Durant 10 “Chrome”

Megjelenés: 2017.06.05.
Szín: White/Chrome-Pure Platinum
Színkód: 897815-100
Ár: $150 (~40 ezer forint)

Várható megjelenés június 5-én lesz, tehát ha valaki máris kinézte magának, az jegyezze meg a dátumot. Az ára a Durant kollekciókhoz hasonlóan a 150 dolláros árat viseli magán, ami nagyjából 40-45 ezer forintot takar.

Nike Durant 10 Chrome/White

Nike KD 10 Chrome/White

Kép- és Hírforrásunk a SoleCollector volt.

aladeen

A kosárcipők az egyik szenvedélyem a dj-zés és a kosárlabdázás mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×