Mindig valami új: Nike KD 9

Pár napja megismerhettük a Nike KD 9 -et, pedig még az az élmény is friss, hogy bejelentették a KD 8 Elite lépőt. A március 15-én tartott Nike innovációs show-n mutatták be a legújabb Durant sneakert, amely a már megszokott Air Zoom talpat kapta, ám az eddigiekkel eltérően a felsőrészt Flyknit szálak borítják. Képekért és további infókért kattints a továbbra!

Nike KD 9 Black/Red

Nike KD 9 Black/Red

Leo Chang a cipő tervezője elsősorban Durant játékstílusát és a pályán való mozgását vette figyelembe. Ugyanis Kevin a teljes pályát bemozogja: ha kell lepattanózik, gólpasszt ad vagy épp győztes pontot szerez, tehát minden területen megállja a helyét. Nem mellesleg egy átlag NBA játékos 4 mérföldet fut le egy átlag meccs alatt, ami egy szezont tekintve 15 maratonnak felel meg. Ezt mindig bírnia kell a lábának, amihez rengeteget hozzájárul a megfelelő sú. Ennek megfelelően egy olyan sneakert kellett létrehozni, amely tökéletesen megállja a helyét bármely poszton is van a viselője. Így született meg a Nike KD 9.

 

Nike KD 9 Sketch

A tervező vázlatai

A dizájn nekem kicsit hajaz az Adidas által gyártott Lillard cipőkre, de lehet csak én gondolok túl sokat bele. Viszont az igazi újítás, ami a legjobban megfogott, az a talp rész. Már-már megszokottá vált, hogy a Durant lépőknek fantasztikus talpa van. Kemény, de mégis puha és ez fel sem tűnik, mégis a legkonfortosabbak közé tartozik, amiket én valaha próbáltam. A mostani is valami egészen új és futurisztikus. Szavakkal nem lehet elmondani, inkább nézzétek meg ti is.

Nike KD 9

Az új és futurisztikus talprész

Várhaóan a megjelenést 2016 június 20-ára teszik, szóval barátkozzatok meg az új KD 9-el és tartsátok nyitva a szemeiteket, mert elképzelhető, hogy Kevin a Playoff során már ezekben fog pályára lépni.

Nike KD 9 Flyknit

Flyknit felsőrész

Nike KD 9

Megjelenés: 2016.06.20.

Színállás: Black/Red és Black/Blue

Ár: 150 dollár, vagyis kb 42 ezer jó magyar forint.

Nike KD 9 Black/Blue

Nike KD 9 Black/Blue

Kép- és hírforrásunk a Sneakernews volt.

aladeen

A kosárcipők az egyik szenvedélyem a dj-zés és a kosárlabdázás mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×