Nike KD 8 Elite: A különc

A Nike Basketball az elmúlt időszak legmerészebb sneakerét jelenteti meg: a KD8 Elite-et. Amikor először megláttam azt hittem, hogy az alap dizájnon egyszerűsítettek, a szára még alacsonyabb lett a cipőnek és ennyi. A zoknit gondoltam csak a kép kedvéért vagy valami marketinges fogás miatt rakták rá. Aztán megnéztem közelebbről és rájöttem, hogy az a cipő része. A Kevin Durant sorozat legújabb tagja egy hiper magasított szárú lépő, amilyet még talán nem is nagyon láttunk. Ha kíváncsi vagy rá, akkor tovább!

KD 8 Elite

KD 8 Elite White

Leo Chang a Nike dizájnere ebben a kosárcipőben emelte szó szerint új szintre azt, ami a futballcipőkben jelent meg néhány szezonnal ezelőtt, és egyre jobban terjed: a kompressziós zoknit és a kevlár szálas felső részt ötvözte, amelynek az eredménye egy olyan sú lett, ami teljesen egyedülálló a KD vonalon, extra magas szára miatt. Chang „műfaj-hajlító” darabnak szánta a terveit. Szerintem sikerült neki.

KD 8 Elite

KD 8 Elite on feet

zokni és cipő egyben

„A Durant 8 Elite eltörli a vonalat a cipő és a zokni között, zökkenőmentesen és feszes egyesítve a kettőt. Nem lehet megkülönböztetni, hogy hol kezdődik az egyik és hol a másik.” – mondta a tervező.

KD 8 Elite

KD 8 Elite a „zokni”

A színállások szép sorban fognak megjelenni. Elsőnek a fehér színállást láthatjuk a boltok polcain várhatóan április 14-én, ezt követi a szürke május 5-én, majd végül, de nem utolsó sorban a fekete május 26-án. Hazai megjelenésről még nincs infó.

Ára 200 dollár lesz, tehát nagyjából 56 ezer forint.

KD 8 Elite

KD 8 Elite Black

KD 8 Elite

KD 8 Elite Grey

Vélemény

Személyes véleményem az, hogy szép. Tökéletesen egyesíti az alacsony szárú cipőktől elvárható kényelmet és mozgékonyságot, ám a beleszőtt „zokni” mégis stabilabbá teszi és jobban tartja a bokát. A dizájn minimalista, a színek egyszerűek. Egyszerűen nagyszerű. Felvenni kicsit érdekes lesz és ugyan ez vonatkozik a zokni tisztíthatóságára, hogy mennyire fog beleizzadni az ember lába, de ezeket megjelenés után mind megtudhatjuk majd. Mindenesetre nagyon várom már. 🙂 Ki mit szól hozzá?

KD 8 Elite

KD 8 Elite

Nike KD 8 Elite

Színállás: hamarosan
Nike kód: hamarosan
Eredeti ár: 200 USD

KD 8 Elite

KD 8 Elite

KD 8 Elite

Nike KD 8 Elite

KD 8 Elite

Nike KD8 Elite

KD 8 Elite

Durant 8 Elite

KD 8 Elite

KD8 Elite

KD 8 Elite

Én csak pikkelynek nevezem a mintát

Forrásunk a Solecollector és a Nike volt.

aladeen

A kosárcipők az egyik szenvedélyem a dj-zés és a kosárlabdázás mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×