Nyerd meg te az adidas NMD R1 Triple Red sneakert!

Az adidas NMD_R1 tavaszi monokróm pakkját, köztük a tetőtől talpig piros valószínűleg már ismeritek. Játékunkban most egy szerencsés olvasónk a sneakerbox.hu shopból megnyerhet egy párat az NMD R1 Triple Red színállásból, sőt minden jelentkezőnek jár a 10%-os kedvezménykód, ha pont erre a színű NMD-re fáj a foga! Katt a részletekhez!

NMD R1 Triple Red és más monokróm színállások

Ezen a tavaszon háromféle tetőtől talpig egyszínű NMD_R1 érkezett a sneakerbox.hu shopba: A tökfekete Triple Blacket elkapkodtátok mielőtt kettőt pisloghattunk volna, a fullfehér Triple White és az „UV-piros” Triple Red színállásokból egyelőre még rendesen találhattok méretet a shopban.

adidas NMD R1 Triple Red vs Triple White

adidas NMD R1 Triple Red vs Triple White

Vagy megnyered vagy kapsz rá kedvezményt

Jelentkezz játékunkba ahol megnyerheted az adidas NMD_R1 sneakert Triple Red színben. Ha pedig esetleg nem te nyernél, azt is megédestjük: a játék lezárulta után minden játékba jelentkezőnek egy kedvezménykódot küldünk, mellyel 2017. május 7-ig 10% kedvezménnyel rendelhet meg egy párat ebből a színállásból (és persze az ingyenes házhozszállítás is jár).

Nyerd meg te az adidas NMD R1 Triple Red színállást - vagy vedd meg 10% kedvezménnyel!

Nyerd meg te az adidas NMD R1 Triple Red színállást – vagy vedd meg 10% kedvezménnyel!

Itt jelentkezhetsz a játékba

1) Nézd meg a shopban van-e Triple Red-ből a méretedben!

2) Lájkold a sneakerbox.hu blog & shop Facebook oldalát és/vagy kövesd be @sneakerboxhu Instagram csatornánkat!

3) A jelentkezés 2017. április 28. 20:00-ig tartott és véget ért.

Jelentkezési időszak: 2017. április 19. és 28. 20:00 között. A nyertest április 29-én sorsoljuk ki, és értesítjük a jelentkezésnél megadott e-mail címen. A kedvezménykódokat május 1-ig küldjük ki minden jelentkezőnek!

Nyerd meg te az adidas NMD R1 Triple Red színállást - vagy vedd meg 10% kedvezménnyel!

Nyerd meg te az adidas NMD R1 Triple Red színállást – vagy rendeld meg 10% kedvezménnyel!

SZABÁLYOK ÉS EGYÉB TUDNIVALÓK:

Egy személy csak egyszer jelentkezhet a játékba. A többször jelentkezőket sorsolás előtt töröljük.

A jelentkezés feltétele a megadott Facebook oldal és/vagy az Instagram profil lájkolása, ezt ellenőrizük.

A nyertes mellé három tartaléknyertest is sorsolunk, akik akkor válhat jogosulttá a cipőre, ha az előttük lévő(ke)t nem érjük el a regisztrációnál megadott e-mail címen a kiértesítéstől számított 72 órán belül, vagy kiderül, hogy nem teljesítették a fenti jelentkezési feltételeket.

A nyeremény egy pár adidas Originals NMD_R1 Triple Red (S31507 – Solar Red) cipő, a nyertes által a jelentkezésnél megadott méretben. Amennyiben a kiválasztott méret esetleg nem áll rendelkezésre, akkor egy a kiválasztotthoz hasonló értékű cipő válaszható a sneakerbox.hu shop aktuális kínálatából.

A 10%-os kedvezménykódot 2017. május 1-ig küldjük ki minden játékba jelentkezőnek a jelentkezésnél megadott e-mail címre. A kedvezménykód egyedi és egy pár adidas Originals NMD_R1 Triple Red (S31507 – Solar Red) cipő vásárlásakor egyszeri alkalommal használható fel 2017. május 7-ig leadott rendeléseknél. Más kedvezménnyel (például ingyenes házhozszállítás) összevonható.

Megadott adataidat bizalmasan kezeljük és nem spammelünk! A játék során gyűjtött adatok a sneakerbox.hu shop üzemeltetője, az SBOX 361 Kft. marketing célú adatbázisába kerülnek. A megadott e-mail címekre hírlevelet küldünk, melyről bármikor lehetséges a leiratkozás. Teljes adatkezelési szabályzatunkat itt találod.

Ha bármilyen kérdésed lenne, kérdezz nyugodtan: shop@sneakerbox.hu

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Jónás Erika szerint:

    Én már nagyon rég óta akarok venni egy adidas nmd-t és most hogy ezt észre vettem facebookon, lehet hogy ingyen is hozzá tudok jutni. Köszönöm előre is.

×