Stabilan a legjobb? adidas Ultra Boost ST cipőteszt

adidas Ultra Boost: szinte legendává érett az elmúlt években. Bár a marketing gépezet a „legjobb futócipő” szlogennel vezette be a piacra, streetwear kategóriában durrant igazán nagyot. Persze mindebben elengedhetetlen szerepe van a cipő összehasonlíthatatlan kényelmének. És van az UB-nak egy kistestvére – vagyis ha futócipő szempontból nézzük nagytestvére –, az adidas Ultra Boost ST. A tovább után újabb tesztalanyunkkal ismerkedhettek!

adidas_ultraboost_st_1

adidas Ultra Boost ST

Tekintve, hogy ez csak bevezető a teszthez, röviden átfutunk rajta miben más az Ultra Boost ST. Az utótag a stabilitásra utal, melyről a belső talprészen vehettek tanúbizonyságot. Ez a típus pronáló lábú futóknak készül, azaz azoknak, akiknek jellemzően alacsony a lábboltozatuk és talajfogáskor befelé dől a lábuk. Ezt hivatott ellensúlyozni az extra mennyiségű Boost a középtalpban.

adidas_ultraboost_st_2

Szemmel látható különbség a „sima” Ultra Boost-hoz képest

A recept többi része ismerősen hangzik: Primeknit felsőrész, „S” alakú sarokrséz műanyag sarokmerevítővel, Continental talp és extra kényelem. De hogy miben nyújt mást, mint a sima változat? Hamarosan kiderül részletes tesztünkből!

 

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×