Hírlevél feliratkozásért 3000 Ft-os kedvezmény jár!

Iratkozz fel 2017. március 18-ig a sneakerbox.hu blog & shop hírlevelére (vagy ha már feliratkoztál frissítsd adataidat) és mi egy 3000 Ft értékű, a sneakerbox.hu shopban felhasználható kuponkódot adunk neked! Részletek a tovább után!

Iratkozz fel a sneakerbox.hu hírlevélre!Kinek jár a 3000 Ft kedvezmény?

Azoknak küldünk el egy 3000 Ft értékű, a sneakerbox.hu shopban felhasználható kuponkódot, akik 2017. március 18-ig feliratkoznak a sneakerbox.hu blog & shop hírlevélre, és legalább az alábbi adatokat megadják nekünk:
– vezetéknév
– keresztnév
– e-mail cím
– lakóhely irányítószáma
– nem
– születési év
– lábméret (ehhez itt egy kis segítség)

Még nem iratkoztál fel? Tedd meg most!

Kattints ide a hírlevélre feliratkozáshoz!

Már feliratkoztál korábban?

Mindenkinek, aki már fel van iratkozva küldtünk egy e-mailt, az ebben található linkre kattintva frissítsd, illetve egészítsd ki az adataidat.
Az adatfrissítési űrlapon az e-mail címed részben kicsillagozva jelenik meg. Ha nem akarsz e-mail címet módosítani, akkor hagyd úgy, ahogy ott látod. Ha módosítanál (mondjuk egy olyanra, amit gyakrabban olvasol…) akkor írd be az újat. A többi mezőnél ilyen trükkök nincsenek, azokat töltsd ki értelemszerűen.

Hogyan és mikor kapod meg, illetve mire használhatod a kedvezményt?

A 3000 Ft értékű kuponkódot 2017. március 19-én a feliratkozásnál megadott e-mail címre küldjük ki azoknak, akik aktív feliratkozottak, és megfelelnek a fenti feltételeknek. A kuponkódot a sneakerbox.hu shopban lehet felhasználni 2017. április 9-ig leadott rendelésnél. A termék kosárba tétele után a kapott kuponkódot be kell írni a “Kupon beváltása” mezőbe és megnyomni a “Felhasználás” gombot. Ez egyszeri 3000 Ft-os kedvezményt jelent bármely termék bruttó árából (az akciós cipőkre is érvényes, egy vásárlás alkalmával egy kuponkód használható fel).

A kuponkód felhasználása a sneakerbox.hu shopban

A kuponkód felhasználása a sneakerbox.hu shopban

Kérdésed van?

Írj egy üzenetet a shop@sneakerbox.hu címre vagy Facebookon!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

×