Újra definiálja az eredetiség fogalmát az adidas Originals

A három csíkos márka zászlóshajója, az adidas Originals, mely az utóbbi időben a streetwear piac reformerévé nőtte ki magát, nagyot gurít 2017-ben: számos, a zene, a deszkázás, a sport, a divat és a művészet világában ismert tehetséggel és legendával működnek együtt új kampányukban, hogy újra definiálják az eredetiséget. Így született meg az alábbi Original is never finished című film is. A folytatásban elolvashatjátok a teljes sztorit az új kampányról.

A film hangulatát Frank Sinatra „My Way” című klasszikusának egy remixe alapozza meg, célja pedig nem kevésbé magasztos, minthogy provokatív, újszerű köntöst öltsön napjaink streetwear kultúrájára. Az együttműködők tábora több generációt is felölel, hiszen a sor olyan nevekből áll, mint Snoop Dogg, Dev Hynes, Stormzy, Mabel, Kareem Abdul-Jabbar, Brandon Ingram, Petra Collins, Gonz, Lucas Puig és még sokan mások. A legkülönbözőbb háttérrel érkező tehetségek bevonásával az adidas Originals új megvilágításba helyezi klasszikusait és arra ösztönzi sokoldalú alkotó csapatát is, hogy gondolják újra, mit is jelent az eredetiség.

Az Originals kampánya úgy foglalható össze, hogy a márka arra inspirálja az alkotókat, ne törődjenek azzal a teherrel, hogy a múltban hány és milyen eredeti ötlettől vezérelt alkotás készült, helyette rugaszkodjanak el minden kötöttségtől és ne féljenek újra gondolni az eredetiséget. Az inspiráció mindig is meghatározó része volt az adidas Originals hitvallásának, ez az üzenet már a „Superstar is not what you think it is”, illetve a „Your future is not mine” kampányokban is erőteljesen megjelent.

Ezúttal a következő az üzenet: ha kellő kitartással nyomsz valamit, újra eredetivé válhat. Ezért áll a középpontban a Frank Sinatra által sikerre vitt „My Way” című dal különleges, radikálisan újra gondolt remixe is. De a klasszikusok átértelmezése nem áll meg a zenei aláfestésnél: a filmben többek közt megjelenik Botticelli Vénusz születésének és Snoopp Dogg Doggystyle album borítójának újszerű verziója is.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×