Ez a cikkünk már két évnél régebbi. Használd a keresőt itt jobbra vagy böngészd a tageket a cikk alján, hogy frissebb írásokat találj ebben a témában!

Ugyan az Ultra Boost és az NMD viszi a prímet a háromcsíkos márkánál, de a Pure Boost is tartogat nekünk meglepetéseket. Pláne, ha Yohji Yamamoto veszi kezelésbe a modellt. A tovább után a Y-3 Pure Boost-ról olvashattok!

adidas_y3_pureboost_1
Y-3 Pure Boost

Bár a Pure Boost egy rendkívül kényelmes, letisztult cipőként indult mégsem tudott magának kellő figyelmet kivívni a nagyok árnyékában. Ezután identitáskeresésbe kezdett, ami több Boost-ot eredményezett a középtalpban, és robosztusabb felsőrészt is hozott. Így született meg a Pure Boost ZG.

adidas_y3_pureboost_2
Y-3 Pure Boost

Az egyszerűség eltűnt, a kényelem tovább fokozódott. A méltatlanul mellőzött modellt kis Y-3 aromával felfokozva igyekeznek többekhez eljuttatni. A triple white alapnál jobb nem is kell, de Yamamoto mester ezúttal is ügyesen nyúlt a részletekhez. Leginkább egy Pure Boost-Ultra Boost kombónak tűnik, ami a széles kínálat ellenére is egyedi tud maradni. Én csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy hajrá Pure Boost! Én nagyon kedvelem a sajátom 🙂

adidas_y3_pureboost_3
Y-3 Pure Boost

Hír-, és képforrásunk a SoleCollector volt.