„Yeezy-sedik” az adidas Pure Boost

Kanye West és Boost, nem lehet vele mellélőni. Vagy mégis? A tovább után megnézzük az új adidas Pure Boost-ról eddig rendelkezésre álló képeket.

adidas_pureboost_1

adidas Pure Boost

Az adidas Pure Boost anno egy letisztult utcai cipőnek indult. Amolyan Ultra Boost light, ami rendkívüli kényelmet biztosított a mindennapokban. A manapság legjobb háromcsíkos kombinációt párosította visszafogott küllemben: Primeknit felsőrészt és Boost középtalpat.

adidas_pureboost_2

Ismerős részletek

A Yeezy hype azonban úgy tűnik a Pure Boost vonalat sem kíméli. A kissé robosztusabb, edzőcipősebb harmadik széria után a modell a Kanye által kitaposott ösvényre tévedt. Mind formavilágában, mind a felsőrész mintázatában Yeezy-t idézi. Az adidas mostanában mintha mindent erre az eszmére próbálna ráhúzni, ami egyre több ember nemtetszését váltja ki. Nekem eddig nem volt gondom ezzel, de most egy számomra értékes cipőt vittek el a mainstream irányába, ami már nekem is böki a csőrömet egy kicsit.

adidas_pureboost_3

Csak egy újabb Yeezy klón?

Ne értsetek félre, maga a cipő szerintem nem rossz! És ahogy korábban, úgy most is egy baromi kényelmes cipőt fogunk kapni a pénzünkért. Ugyanakkor kicsit kezd sok lenni a „Yeezy-zés”. Nektek mi a véleményetek az irányvonalról?

Hír-, és képforrásunk a SoleCollector volt.

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×