adidas Consortium | #SneakerExchange | colette x UNDEFEATED

Az adidas Consortium tavaly az év legkülönlegesebb modelljeit szállította a világ minden tájáról. A Corsortium Tour keretében a legautentikusab sneaker shopokkal kollaborálva álmodták meg az adott állomás modelljét. Idén az adidas tovább emeli a tétet és a #SneakerExchange keretein belül a világ nagyvárosaiban található sneaker shopok fognak szövetségre lépni, hogy megszülessenek a Consortium modellek. Olvass tovább!

Az első állomás, illetve megjelenés rögtön komoly duót hoz össze. A párizsi Colette és a los angelesi UNDEFEATED kettőse két klasszikus modellel nyitja a sort. A #SneakerExchange első sorban a különleges cipkről szól és koncepció lényege, hogy a közös ötletekből esztétikus és látványos modellek szülessenek. A kollab alapsztorija, hogy a két store közötti időeltolódás 9 óra, így míg az egyik helyen nappal, úgy a másik városban éppen éjszaka van.

Az EQT Support és a Campus 80s jól ismert sziluettek számunkra és ebben az esetben a két napszaknak megfelelően lettek megtervezve. Az új modelleken jól felfedezhetőek a kollaboráló shopok védjegyei is. A Campus prémium bőr felső része és a matt fehér talp királykék betétekkel egészül ki, a nappal megformázva. Komplementere az éjszakai oldalról az EQT, ahol az éjkék árnyalat a legerősebb, a belső oldalon kék-fehér-piros csíkokkal utalva a Colette állampolgáságára. A cipők január 19-étől elérhetőek, először a colette.fr és UNDEFEATED.com oldalakon. Még képek a megjelenésről a tovább után.

adidas Consortium colette X undftd

adidas Consortium colette X undftd

adidas Consortium colette X undftd EQT

adidas Consortium colette X undftd EQT

adidas Consortium colette X undftd Campus 80s

adidas Consortium colette X undftd Campus 80s

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×