Új magasságokban: Itt a legújabb Nike LeBron 14

A LeBron Soldier 10-nek történelmi pályafutása volt idén. Rengeteg színállásban megjelent, és a Soldier vonalon valószínűleg ez a verzió volt a legkelendőbb. Talán még a LeBron 13-at is túlszárnyalta. Ám itt az ideje az újításnak! Végre vége a várakozásnak, ugyanis megérkezett James legújabb lépője, a LeBron 14. Ha szeretnél többet megtudni róla, akkor kattints a továbbra!

Azt hiszem LeBron James-t, a Cleveland Cavaliers erőcsatárát senkinek nem kell bemutatni, úgy ahogy a saját nevével fémjelzett cipőit sem. Éppen karácsonyra, a Golden State Warriors elleni meccsre hozott a rajongóknak egy nagy meglepetést, ugyanis legújabb cipőjében lépett pályára. Név szerint a LeBron 14-ben. Meccs után Twitteren is bejelentette az érkezését. Röviden elnézést kért a rajongóktól, hogy ilyen sokáig kellett várni a megjelenésre, és az alábbi képet posztolta:

Nike Lebron 14

Nike Lebron 14

Amid eddig lehet tudni a lépőről, hogy a LeBron vonalhoz megszokott módon Air Zoom talpat kapott, amit külön minden évben Jamesnek fejlesztenek. Két zónás kompozit anyag borítja a felső részt, és egy dinamikus pánt található a talpközép mentén. Teljesen zárt az egész cipő, és az anyagnak van egyfajta természetes nyúlása is.

Nike Lebron 14

Nike Lebron 14

A dizájn saját véleményem szerint nagyon hasonlít a Durant 9-esre, csak magasabb szárral a boka körül, valami plusz pánttal, de az alap koncepció megegyezik. Akár az új Durant 10-nek is nevezhetnénk. Ti hogy látjátok? Van közte hasonlóság, vagy ez csak az én agyam szüleménye, és teljesen más az egész kialakítás?

Nike Lebron 14

Nike Lebron 14

A talpa a 13-hoz képest annyiban változott, hogy a hexagon alakban található légpárnák száma kevesebb lett, de cserébe nagyobb. A Nike fejlesztői a lehető legjobban akarják eloszlatni James súlyát, hogy minél tovább maradhasson játékban.

A karácsonyi meccsen megjelent színállásról egyelőre nem tudni semmit, de időközben napvilágot látott egy másik, „Black Ice” névre keresztelt színállás is, amivel kapcsolatban már több infóval szolgálhatunk, ugyanis hivatalos megjelenést is kapott. Hamarosan már a fanok is a lábukon hordhatnak belőle egyet, csak a hónap végéig kell várni.

Nike LeBron 14 „Black Ice”

Megjelenés: 2017.01.28.
Nike kód: 921084-002
Ár: 175 dollár (~50 ezer forint)

Nike Lebron 14

Nike Lebron 14

Hír- és képforrásunk a Solecollector, valamint a Google volt.

aladeen

A kosárcipők az egyik szenvedélyem a dj-zés és a kosárlabdázás mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×