Vízálló Converse Chuck Taylor All Star II Boot

A Converse Chuck Taylor All Star II Boot tornacipő az esős, hidegebb szezonban az egyik legjobb választás a kategória kedvelőinek. A vastag gumitalpnak köszönhetően nem ázik be, magas szára védi a lábat, a színei pedig feldobják a szürke hétköznapokat. Részletek a tovább mögött!

Converse Chuck Taylor All Star II Boot 153571C

Converse Chuck Taylor All Star II Boot 153571C

Van miből választani

Az utóbbi hetekben többször is foglalkoztunk a Nike leányvállalata által piacra dobott cipőkkel, volt szó többek közt szó vízlepergetős és sötétben világítós modellekről is. Az új időjárásálló Converse tornacipő többféle verzióban érkezik: készül belőle vászon- és bőralapú változat is.

Converse Chuck Taylor All Star II Boot 153567C

Converse Chuck Taylor All Star II Boot 153567C

Tulajdonságok

Általánosan jellemző a modellekre, hogy a Waterproof Counter Climate elnevezésű technológiának köszönhetően teljesen vízállóak. A többi Chuck Taylor All Star II-höz hasonlóan már ezek is Nike Lunarlon talppal felszerelek, ami a fokozott kényelem mellett rendkívül strapabíró, és jó tapadást is biztosít vizes felületeken. Ezek mellé még jön egy neoprén belső, ami melegen tartja a lábat és még kényelmesebbé teszi a cipőt.

Converse Chuck Taylor All Star II Boot 153568C

Converse Chuck Taylor All Star II Boot 153568C

Színállások

Hogy a színekről is essen néhány szó, ebben az esetben nem találkozunk annyira szemkápráztató és extravagáns színösszeállításokkal, de aki a harsányabb színű cipőket kedveli, az is meg fogja találni ezek között a kedvencét. Nekem személy szerint egyébként a fekete bőr verzió a legbejövősebb (nem véletlenül az szerepel az első képen, sajnos ilyen mocskosul önző vagyok), de mostanában elöntötte az agyamat valami titkos „fekete mánia”, szóval ez abszolút szubjektív vélemény 😀

Converse Chuck Taylor All Star II Boot 153569C

Converse Chuck Taylor All Star II Boot 153569C

Elérhetőség

A jó hír az, hogy a cikkben bemutatott összes modell megvásárolható az Árkádban található Converse boltban! A vászon modelleket (153567C,153568C, 153569C, 153570C) 34 990 Ft-ért, a bőr modelleket (153571C, 153572C) pedig kicsit borsosabb áron, 49 990 Ft-ért szerezhetitek be.

Converse Chuck Taylor All Star II Boot 153570C

Converse Chuck Taylor All Star II Boot 153570C

Chuck Taylor All Star II Boot

Zárásként elmondható, hogy a Converse hű maradt az ikonikus alapmodellhez, azonban a minőségi anyaghasználat és a modern technológiák keresztezésével egy olyan tornacipőt hozott létre, ami kényelmes, tartós és nagyon könnyű egyben, ráadásul kényesebb időjárási körülmények között is hordható. Aki szereti a magas szárú tornacipőket, ebben sem fog csalódni, ez biztos.

Converse Chuck Taylor All Star II Boot 153572C

Converse Chuck Taylor All Star II Boot 153572C

Fotók: Pro:Direct, Office Shoes, Eobuwie

alexpeeee

Love is in the AIR.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×