Sötétben világító Converse Chuck II Reflective Wash

A vízlepergető Converse tornacsukák után ismét különleges darabokat mutatunk be nektek. Fényvisszaverő, prizmás modellek érkeztek Chuck Taylor All Star II Reflective Wash elnevezéssel, amik ráadásul már hazánkban is elérhetők! Részletek a tovább mögött!

Converse Chuck Taylor All Star II Reflective Wash

Converse Chuck Taylor All Star II Reflective Wash kollázs

Technológia

Leírva teljesen egyszerűnek tűnik a technológia, ami miatt a cipők a sötétben világítanak. A mosott hatást keltő mintázatot és a fényvisszaverő felületet digitálisan nyomtatják rá a felsőrészre. Nemcsak éjszaka tűnhetünk ki a tömegből a világítás miatt, de napközben is extra megjelenést biztosítanak a különböző színállások, ráadásul a varrások és a cipőfűzők is azonos árnyalatban pompáznak, ami még szebbé teszi az összképet.

Converse Chuck Taylor All Star II Reflective Wash 153543C, 153544C, 153545C

Converse Chuck Taylor All Star II Reflective Wash 153543C, 153544C, 153545C

Kényelem

Természetesen az új tornacipők is megkapták a Nike Lunarlon talpbetéteket, ami a kiváló párnázottságának köszönhetően megfelelő kényelmet biztosít a lábaknak, a mikro-bársony belső borítás pedig még tovább erősíti a komfortérzetet. Az új Chuck Taylorokhoz hasonlóan itt is párnázott, félrecsúszásmentes nyelvvel találkozhatunk, ami szintén nagy pozitívum, és sok bosszúságtól kímél meg minket.

Converse Chuck Taylor All Star II Reflective Wash 153548C

Converse Chuck Taylor All Star II Reflective Wash 153548C

Hazánkban is kapható

Jó hír, hogy ezek a színes modellek már itthon is elérhetők, egész pontosan az Árkádban található Converse üzletben. A magasszárú 29 990 Ft-ba, az alacsonyszárú darabok pedig 26 990 Ft-ba kerülnek.

Converse Chuck Taylor All Star II Reflective Wash 153546C

Converse Chuck Taylor All Star II Reflective Wash 153546C

Converse Chuck II Reflective Wash

Összességében, aki szereti a színes és különleges cipőket, na meg a tornacipőkkel is jóban van, annak perfekt választás lehet az új Converse modell, legyen az High vagy Low kiadás! A végére pedig a személyes kedvenc színállásról egy sötétben készült kép:

Converse Chuck Taylor All Star II Reflective Wash 153544C

Akcióban a Converse Chuck II Reflective Wash 153544C

Fotók: Nike, Pro:Direct, Triple-Jump

alexpeeee

Love is in the AIR.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×