Nike Beautiful x Powerful kollekció a hölgyeknek

Noémi korábbi cikkében már alaposan körbejárta a Beautiful x Powerful kollekcióját, mely a kitartó, határaikat feszegető hölgyeket ünnepli. A kollekciót Joan Benoit Samuelson, a világ első női olimpiai aranyérmes futóbajnoka inspirálta. A pakkban az Air Presto, Huarache Ultra, Air Max Thea és Cortez modellek kerültek, mind a négy teljesen fekete és bőrből készült és az „urbánus” télre mind a négy teljesen alkalmas! Nézzétek meg a sneaker review bemutató videónkat a tovább után!

Nike Beautiful x Powerful cipők a hölgyeknek - bemutató videó a tovább után!

Nike Beautiful x Powerful cipők a hölgyeknek – bemutató videó a tovább után!

THERE IS NO FINISH LINE

A Nemzetközi Futóbizottság (nem rövid egyeztetéseket követően) az 1984-es Los Angeles-i olimpián engedélyezte először a női maraton futást, A versenyszámot, a Nike által szponzorált Joan Benoit Samuelson nyerte meg, és ezzel beírta magát a sporttörténelembe.

A női atléták előtt tisztelgő Beautiful x Powerful cipők „hagyományos értelemben véve” nem a csajosak, a bőr felsőrésszel érkező, “Triple Black” színállású darabok nagyszerűsége az egyszerűségükben rejlik. A minimalista és egyben minőségi kollekció a Nike négy kedvelt vált modelljét tartalmazza: a Cortezt, az Air Prestot, a Huarache Ultrát illetve az Air Max Thea-t.

Nézd meg videónkat!

NIKE BEAUTIFUL X POWERFUL MAGYARORSZÁGON IS

A kollekció Magyarországon is elérhető, ha szemet vetettetek a bemutatott sneakerek valemelyikére, akkor a Fashion Street és Westend Nike üzletekben beszerezhetitek őket.

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×