Csatasorba áll az Air Force 1

A Nike anno hatalmasat robbantott az Air Force 1 cipővel, és a hype azóta is tart. Rengetegféle AF1 változatot dobtak a piacra az évek során, mint például a rövidszárú változatok, a Flyknit felsőrészes kollekció, ami pehelysúlyával tűnik ki a sorból, vagy a téli Duckboot sorozatok, amik Lunar talppal lettek ellátva, ennek köszönhetően sokkal könnyebbek mint versenytársaik. Könnyen hihettük, hogy már sok újat nem tud nekünk mutatni a Nike ezen a téren, de most újra rácáfoltak, és bemutatták a legújabb téliesített AF1-et, amiről a tovább után részletesebben olvashattok.

Special Field Air Force 1

Special Field Air Force 1

Extra védelem a lábnak

Az új sneaker a Special Field Air Force 1, rövidebb nevén SF-AF1. A cipő az ikonikus AF1-ből és a Nike által különleges osztagnak tervezett SFB Boot-ból tevődik össze. Hosszabb szárral látták el, hogy plusz védelmet adjon a bokának, ráadásul egy kis zseb is helyet kapott a nyelvében, amit elsősorban kémkedésre terveztek, de tökéletes pénz, bankkártya vagy bármilyen kisebb tárgy tárolására.

Special Field Air Force 1

Special Field Air Force 1

Majdnem golyóálló is

A cipő szárát egy állítható szőtt, illetve egy rugalmasabb pánt veszi körül, amiket egy mozdulattal el lehet távolítani vagy hozzá lehet csatolni a Nike Special Field kézi táskához. Az anyaghasználata kiemelkedő, hiszen kaptunk egy prémium, bőr felsőrészt, amihez hozzájön egy úgynevezett ballisztikus nylon panel, amit golyóálló mellényekhez fejlesztettek ki, de az utóbbi években a cipőgyártók is előszeretettel nyúltak ehhez az anyaghoz.

Special Field Air Force 1

Special Field Air Force 1

Special Field Air Force 1 Elérhetőség

A sneaker női és férfi változatban is elérhető. A férfiaknak oliva és fekete színekben érkezik, a hölgyeknek pedig fehér és arany-bézs színállásokban. A Special Field Air Force 1-et november 5-én mutatták be, és remélhetőleg kis hazánkba is hamarosan megérkezik. 185 USD-ért beszerezhető, ami itthon nagyjából 55-60 ezer forintra tehető.

ádám

Open up your own sneakerbox!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×