adidas NMD variációk csajoknak őszre-télre

Az adidas NMD modellje a háromcsíkos adidas Originals tradíciót ötvözi az innovációval. A hybrid formavilág mellett az első megjelenés óta színekben is sokat fejlődött az NMD és a kifejezetten férfi darabok mellett a szebbik nem is megtalálja kedvencét ebből a sneakerből. Az őszi csaj kollekcióban helyet kaptak a nagyon csajos és szolidabb színváltozatok és formák is. A folytatásban két kedvencünket ajánjuk nektek!

adidas NMD R1 és XR1 bevállalós csaj sneakerheadeknek

adidas NMD R1 és XR1 csaj sneakerheadeknek

Az NMD R1 sziluett királykék felsőrészt kapott, izgalmas pink betétekkel. A sarokpánt és a talp középső színes eleme dobja fel az elegáns kék alapot. Az anyaghasználat is már az őszre lett hangolva és a ballisztikus neylon felsőrés véd a hidegtől és bár nem vízálló, de jobban bírja az időjárás viszontagságait, mint a nyári NMD modellek.

Hangulatos betétekkel a kék adidas NMD R1

Hangulatos betétekkel a kék adidas NMD R1

ADIDAS NMD R1 / KÉK

Modellszám: S76011

Színállás neve: Collegiate Navy/Collegiate Navy/Vintage White

Eredeti ár: 39 990 Ft

Elérhetőség: sneakerbox.hu shop

A magasabb profilú XR1 modell a törtfehér változat után novemberre izgalmas rózsaszín/fekete/fehér hármasba öltözött a BOOST talpszerkezetnek köszönhetően megtartva az NMD-től megszokott királyi kényelmet és sportos megjelenést. A csaj XR1 oldalán jellegzetes a fűzőpanel, amit a talp oldaláról az ikonikus NMD kocka határol.  Mindkét változatot már megtaláljátok a sneakerbox webshopban.

Pink XR1 csajoknak

Pink XR1 csajoknak

ADIDAS NMD XR1 / PINK

Modellszám: BB3687

Színállás neve: Unity Pink/Unity Pink/Core Black

Eredeti ár: 44 990 Ft

Elérhetőség: sneakerbox.hu shop

Pink NMD XR1

Pink NMD XR1

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×