Kosaras vonalon is erősödik az adidas – adidas D Lillard 3

Nemrégiben mutattuk be nektek James Harden kosaras cipőjét. Míg a szakálláról is ismert bedobó első saját cipőjének örülhetett, a Portland Trailblazers MVP-esélyes irányítójának, Damian Lillard-nak hamarosan a harmadik saját lépője jelenik meg. A tovább után az adidas D Lillard 3-mal ismerkedhettek meg!

adidas D Lillard 3

adidas D Lillard 3

Bevált anyaghasználat

A cipőről egyelőre nem sok információ áll rendelkezésre. A közepes szárú modell úgy tűnik tartja Lillard megfizethető cipő filozófiáját: a Primeknit-en kívül nem kell semmi extrára számítani. Boost-ot hiába is keresnénk, a talp csillapítása valószínűleg továbbra is a Bounce technológián fog nyugodni.

adidas D Lillard 3

Egyszerűsége ellenére egyedi sziluettet kapott a cipő

Szárnyra kel

A sallangmentes, visszafogott színvilágú cipőben elsőre két érdekesebb részletet vélek felfedezni. Az egyik – a látszólag – stabil lábrögzítést lehetővé tévő „oldalpanel”, míg a másik a számomra szárnyra emlékeztető nyelvkiképzés. Legalábbis én a Lillard logóban feltűnő szárnyakat vélem visszatükröződni ezen a ponton is.

adidas D Lillard 3

A logóban látható szárny baráti körére, a Fly Guyz-ra utal

Megfizethető cipőnek készül

Egyszerűsége ellenére izgalmas modellnek ígérkezik, így izgatottan várjuk az újabb infókat a cipővel kapcsolatban. A várhatóan visszafogottabb árcímkével érkező modell megérkezéséig Lillard estéről estére nyújtott fantasztikus teljesítményével, esetleg nemrég bemutatott rap albumával hangolódhatunk:

https://www.youtube.com/watch?v=ewPv3dxNx2E&list=PLIHOsiM5itvIMPYZF0IoB8bzahPl4daiR

Hír-, és képforrásunk a SoleCollector volt.

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×