éS Accel Slim by Tom Asta

Ha valaki igazán jó cipőt keres deszkázáshoz, előbb-utóbb biztos eljut az éS minden igényt kielégítő surranóihoz. A legelső éS Accel modell talán a legsikeresebb sziluett a márka történetében, sok színvariációt is megélt az idők folyamán. A profi deszkások segítségével évek alatt felhalmozott tudást és finomhangolást az új Accel Slim modellben kamatoztatták, aminek legújabb színkombóját maga Tom Asta álmodta meg. Részletek a tovább után!

És Accel Slim Tom Asta által tervezve

És Accel Slim Tom Asta által tervezve, keresd a The Lab Shop-ban!

Tom Asta

Ha valaki esetleg nem ismerné Tom Astát, ezt a fiatal deszkás úriembert, itt egy videót, amiben meg lehet csodálni, hogy mire képes, ha a türelem kellő mennyiségű tehetséggel párosul. A deszkázást már egész kis korában elkezdte, stílszerűen egy deszkás shopban figyeltek fel rá.

A deszkázására inkább a kiegyensúlyozott, laza stílus a jellemző, de ha kell akkor bedobja magát, és nem hátrál meg a nagyobb akadályoktól sem, ahol inkább a technikán van a hangsúly. 2010-ben a pro érába lépett , a 2013-as X Games-en pedig a 8. helyet érte el, ami mindenképp figyelemre méltó teljesítmény egy ennyire fiatal sportolótól.

éS Accel Slim – FELSŐRÉSZ

Mivel adva van egy nagyon jó alap a cipő személyében, már csak a külcsínt kellett megtervezni, hogy egy igazán egyedi signature modell kerüljön ki a futószalagról.

A cipő felső része nagyon jó minőségű bőrből készül, ami szükséges is egy deszkás cipő esetében, hogy sokáig bírja a trükkök okozta fizikai hatásokat. Ilyen szempontból viszont necces választás a fehér szín, mivel hiába néz ki patentosan, a deszka előbb-utóbb biztos nyomot fog rajta hagyni (bár van, aki pont ezt szereti).

eS Accel Slim (Bleu/Red/White 5101000144/170) @The Lab Shop

Deszkázásra teremtve

Mivel deszkásunk pennsylvaniai illetőségű, ennek az államnak a jegyei is megfigyelhetőek a sneaker egyes részletein.

Hogy ne csak egyhangú fehér legyen a surranó, a cipő belső részét piros borítással látták el, melyen még a deszkás aláírását is elrejtették.

eS Accel Slim by Tom Asta

Az elrejtett aláírás

Talpalávaló

Csakúgy, mint a korábban Gergő által bemutatott éS Sesla modellben, itt is az új STI technológiát alkalmazták a talprészen, mely nagymértékben elnyeli az ütődéseket, ezáltal kisebb terhelést kap a lábfejünk. Emellett a szokásosnak mondható 400 NBS kopásállóságú talp említendő még meg, ami jelentősen növeli a sneaker tartósságát. A cipő alja hármas varrással van a cipő felső részéhez erősítve.

eS Accel Slim (Bleu/Red/White 5101000144/170) @The Lab Shop

eS Accel Slim by Tom Asta (Bleu/Red/White 5101000144/170) @The Lab Shop

Ha megtetszett a surranó, irány Budapest, a Király utcai The Lab skateshop ;).

csehla

47-es lábbal nem könnyű az élet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×