Bemutatjuk az éS Sesla deszkás cipőt

Az éS deszkás cipő márkával kapcsolatban az utóbbi években itt a sneakerbox.hu blogon is inkább a leállásról meg az újraindulásról szóltak a hírek, most (szerencsére) egy normális, hétköznapi poszttal szolgálhatunk: a tovább után bemutatjuk nektek a Magyarországon is kapható éS Sesla deszkás cipő képességeit!

éS Sesla deszkás cipő - itthon is kapható 31 990 Ft-ért

éS Sesla deszkás cipő – itthon is kapható 31 990 Ft-ért

2012 őszén szomorúan hallottuk, hogy a SoleTech „rosszfiú” deszkás cipő márkája, az éS tizenhét év után lehúzza a rolót. Szerencsére úgy döntöttek, hogy nem hagyják örökre elaludni a sok gördeszkás szívét megdobogtató márkát, és 2014 februárjában – Valentin napra – ismét kihoztak egy fél tucat modellt, azóta pedig az éS köszöni szépen jól van: ismét érkeznek szezonról szezonra a cipőmodellek – és ami ebből a sztoriból a magyar deszkásoknak érdekes az az, hogy itthon is elérhető, például a budapesti Király utcai The Lab üzletben.

éS Sesla

Az éS Sesla modellen első pillantásra is látszik, hogy a technikásabb, új generációs deszkás cipők közé tartozik. A talpa és a felsőrésze is letisztult, modern vonalvezetésű, és több éves kutatás és fejlesztési tudás összegződik benne.

Új STI Energy Foam talptechnológiával szerelték fel fel, mely nemcsak elnyeli az ütődéseket, de vissza/felfelé irányulóvá is teszi az erőket. Ha alulról is vetünk egy pillantást a cipőre, akkor a jól tapadó halszálkamintás, az „deszkás iparági sztenderd” 400 NBS kopásállóságú talpat és a láb formáját követő bevágást érdemes kiemelni.

A szintentikus bőrből készült, pehelykönnyű felsőrészen is találhatunk érdekességeket: az STI Thermothane orr-rész kettős szerepet tölt be: egyfelől tartósabb, másfelől pedig nagyon rugalmas – és bizony mind a kettő jól jön az ollie elrúgásakor 😉 A felsőrészen a hálós részek jó szellőzést biztosítanak. Varrást nagyon keveset találsz a cipőn, hiszen ami nincs, az felrojtosodni sem tud 😛 A kettős fűzési mód stílusos fűzővédelemre ad lehetőséget.

éS Sesla deszkás cipő

éS Sesla deszkás cipő

Az éS Sesla fekete/szürke/piros (Black/Grey/Red) színállása 41-es és 46-os közötti méretekben elérhető a The Lab király utcai üzletében és a webshopjukban, illetve a Coreshopban és a keszthelyi Westcoastcounty üzletben. A tapasztalatok szerint egy kicsit kicsi a méretezése, tehát ha nem üzletben vásárolod, ahol fel tudod próbálni, hanem neten rendeled, akkor érdemes lehet egy fél számmal nagyobb cipőt a kosárba dobni.

éS Sesla deszkás cipő: halszálkamintás talp és NBS400-as kopásállóság

éS Sesla deszkás cipő: halszálkamintás talp és NBS400-as kopásállóság

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×