Itt a sütőtök szezon – Saucony Grid SD Pumpkin Spice

Végérvényesen vége a nyárnak, beköszöntött a számomra legszebb évszak, az ősz. Míg nálunk főként leves és sült formájában fogyasztjuk a tököt, Észak-Amerikában a Pumpkin Spice Latte az időszaknak megfelelő sláger. Olyannyira, hogy a Saucony tervezőit is megihlette az italhoz tartozó fűszerkeverék. Az igazán szép őszi cipőről a tovább után olvashattok!

saucony_gridsd_pumpkinspice_1

Pumpkin Spice Latte ízesítéssel jön a Saucony Grid SD

A Saucony klasszikus modelljét, a Grid SD-t vette alapul. Az 1991-ben bemutatott cipőben debütált a G.R.I.D. csillapítás – Ground Reaction Inertia Device. Az akkoriban innovatív technológia, és a stílusos felsőrész kombinációja rendkívül kedvelt modellé tette.

saucony_gridsd_pumpkinspice_2

Kellemes és minőségi megjelenés

A Pumpkin Spice színállás nem csak színeiben hordozza magán a minőségi megjelenést, a felhasznált anyagokkal kapcsolatban sem lehet okunk panaszra! Prémium bőr és hasított bőr szép kombinációja fokozza az őszi színek nyújtotta kellemes megjelenést. További figyelmes részletek a nyelven megtalálható Latte, valamint a vaníliás fűszerezést imitáló cipőfűző.

saucony_gridsd_pumpkinspice_3

Figyelmes részletek

A modell október 21-én jelenik meg, és kizárólag a saucony.com honlapon lesz elérhető. Ha egyedi megjelenésű őszi cipőre vágysz megéri rástartolni. A Saucony még mindig az egyik legjobb alternatíva, ha nem akarsz beállni az éppen aktuális retró futócipő trendbe.

saucony_gridsd_pumpkinspice_4

Ha egyedi cipőre vágysz irány a saucony.com október 21-én!

Hír- és képforrásunk a blog.saucony.com volt.

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×