Az Air Max-en túl

Hazánkban a retró futócipők, élükön a Nike Air Max-szel óriási népszerűségre tettek szert az elmúlt években. Sőt, a Nike klasszikusa talán túl nagyra is, de ez egy másik téma… Néha hajlamosak vagyunk megfeledkezni más márkák stílusos termékeiről, amik elvesznek a nagy sportszergyártók árnyákában. Valami egyedire, és igazán extrára vágysz? Akkor mindenképpen olvass tovább!

playcloths-saucony-shadow-5000-strange-fruit-pack_1

Az Air Max-en túl is van élet! Play Cloths x Saucony Shadow 5000 Strange Fruit pack

Magyarországon a Saucony is a kevésbé ismert márkák közé tartozik annak ellenére, hogy már írtunk róluk a blogon. 🙂 Talán pár embernek motoszkál valami a fejében, hogy egy futócipőket gyártó cégről van szó. De még milyenről! Az amerikai cég első gyárát 1898-ban nyitotta! És hogy milyen minőségről beszélünk? Vessetek egy pillantást a Shadow 5000-es modellre, amit a Play Cloths-zal karöltve alkottak meg a tervezők.

playcloths-saucony-shadow-5000-strange-fruit-pack_3

Play Cloths x Saucony Shadow 5000 Strange Fruit pack

A triót „egzotikus gyümölcs pack”-ként is emlegetik, mivel a designereket a csillag gyümölcs, a mangosztán és a sárkány gyümölcs intenzív színei ihlették meg. De érdemes a részletekre is figyelni: a Play Cloths-ra utaló csillag alakú kivágások, prémium suede anyag, igényes kidolgozás kívül-belül, és a klasszikus talp. De mégis, az összhang az, ami igazán megnyerő. Nektek hogy tetszik? Szerintetek is felveszi a versenyt az Air Max-szel?

playcloths-saucony-shadow-5000-strange-fruit-pack_2

Play Cloths x Saucony Shadow 5000 Strange Fruit pack

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×