Pazar Jordan Eclipse az őszi szürkületben

A hideg beköszöntével általában a sneakerek – köztük a Nike Jordan Eclipse modell – is a kényesebb időjáráshoz jobban alkalmazkodó külsőt és belsőt kapnak, amikben nem ázik szét és nem fagy csontig az ember lába. A tovább után láthatjátok, hogy pontosan mit jelent ez!

Jordan Eclipse "Cool Grey"

Jordan Eclipse „Cool Grey”

Strapabíró anyagok

A vastagabb felső hálórész sokkal nagyobb védelmet nyújt a zord körülmények ellen, mint az eredeti, nyári verzióban megtalálható anyag. A belső felépítés viszont ugyanaz, amit anno Ádám a nyári modellről készült cikkben részletesen bemutatott.

Jordan Eclipse "Cool Grey"

Jordan Eclipse „Cool Grey”

Szürke ≠ unalmas

Színek tekintetében a Cool Grey elnevezésű szürke szín uralja a cipőt, a klasszikus Jumpman logó pedig feketével került fel hátulra. Sokkal többet nem lehet a cipőről írni, egyszerű, de nagyszerű. Tökéletes színállás az évszak hangulatához, az anyagoknak köszönhetően pedig valószínűleg hűséges társ lehet a jövőbeli gazdának.

Jordan Eclipse "Cool Grey"

Jordan Eclipse „Cool Grey”

nem egyszerű beszerezni

Itthon jelenleg egy shopban sem találtam raktáron, így akinek nagyon adja, az egyelőre külföldről tud rendelni, pl. a Titolo webshopjából. Az ára 130 EUR körül mozog, ami kb. 40 ezer forintnak felel meg. Nektek hogy tetszik?

Hír- és képforrásunk a KicksOnFire volt.

alexpeeee

Love is in the AIR.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×