ACG színekben pompázó Nike Air Huarache

Majdnem tíz év elteltével, 2016 őszén újra visszatér az ACG külső a Nike Air Huarache modellhez. Az ütős darab részleteit leleplezzük a tovább után!

Nike Air Huarache SE "Pure Platinum/Pink Blast"

Nike Air Huarache SE „Pure Platinum/Pink Blast”

Ismerős kombináció

A napjainkban hatalmas népszerűségnek örvendő Huarache nem először találkozik a 90-es évek elején megalkotott All Conditions Gear-rel. 2007-ben már kiadtak egy Air Huarache ACG Pack-et a Nike tervezői, és most a nagy retró-őrület közepette – érthető módon – még egyszer meglovagolják a hullámokat.

Nike Air Huarache SE "Pure Platinum/Pink Blast"

Nike Air Huarache SE „Pure Platinum/Pink Blast”

Markáns színek stabil alapokon

A jól bevált Huarache felépítés természetesen megmaradt, a prémium anyagok mellett pedig egy extravagáns színállást kapott a cipő. Eredetileg Pure Platinum/Pink Blast az elnevezés, tükörfordítással borzalmas Tiszta Platina Rózsaszín Robbanást kapunk, de inkább nézzük meg közelről az alkotórészeket!

Fehér (Pure Platinum) felsőrész és fűző, ami alatt sötétebb szürke nyelv helyezkedik el. Az ikonikus Huarache elem is nagyrészt a szürke színt kapta meg, ahogy a talprész is. Utóbbit egy kicsit megbolondították fekete mintázattal, big up érte! És ezután robban a bomba: a fő színek közé becsempészett rózsaszín (a belső is ilyen Pink Blast) és sárga részek dobják fel igazán a lépőt.

Nike Air Huarache SE "Pure Platinum/Pink Blast"

Nike Air Huarache SE „Pure Platinum/Pink Blast”

ACG + Huarache = siker

A cipő elemei külön-külön is meggyőzőek, így egyben pedig még nagyobb telitalálat. A klasszik Huarache design-on nagyon jól állnak a merészebb árnyalatok, de ezt már láthattuk korábban is. A színes egyéniség már megvásárolható a Titolo webshopjában 150 euróért, azaz körülbelül 46 ezer forintért.

Hír- és képforrásunk a SneakerNews volt.

alexpeeee

Love is in the AIR.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×