Sneaker Stars @ Akvárium

2016. szeptember 3-án azaz most szombaton egy új sneaker esemény mutatkozik be a belvárosi Akvárium Klubban, ez a Sneaker Stars. A szervezők a minket természetesen leginkább érdeklő cipők mellett a zenének, a művészetnek és sportnak is szerepet szánnak, lássuk a tervezett kiállítókat és programokat a tovább után!

Sneaker Stars 2016. 09. 03 @ Akvárium

Sneaker Stars 2016. 09. 03 @ Akvárium

Sneaker TÖRTÉNÉSEK

Infóink szerint a kiállítók között lesznek következő márkák: adidas Originals, Nike, Puma, Converse, Djinns, LeCoq Sportif, Asics, Cayler&Sons, Etnies, Dorko, zokni fronton a Stance erősíti majd a mezőnyt. Bizonyos standokon vásárolni is lehet majd.

Az adidas Originals standján főként Tubular modellekkel készül: megfogdoshatod a Tubular Doom és Invader modelleket, sőt különleges plakátot is készíthetsz magadról.

Az Enties és Stance zoknik helyszínén a Stace-es csapat Star Wars és NBA-s zoknikkal készül, a deszkások pedig jó ha csekkolják a Scout deszkás cipő téliesített verzióját is 🙂 Instás/hashtages játék is vár itt titeket, mindenképpen nézzetek be ide is.

A Puma standján színes ceruzákkal tervezhetsz saját teniszcipő színállást.

A Converse-nél a ChilliProject fog élőben cipőt festeni, és ezen a napon zárul a márka fotópályázata is.

A Dorkonál Bercsényi Balázs cipővásárlásra lehet regisztrálni és ez a stand ad majd helyet a közönségtalálkozóknak is, itt lehet majd közelebbről is látni Marge-ot, Denizt és a Halott Pénzt.

A Players Room standon Curtis és Metzker Viktória tart közönségtalálkozót a nap folyamán.

A Le Coq standon a Quartz cipőre lehet előregisztrálni, és itt lesz a Biga közönségtalálkozó is.

Pej Tamás, aka Pejpej, akinek custom Air Force One dokusorozatát korábban már követhettétek az Insta csatornánkon a Sneaker Stars-on egy adidas Gazelle cipőt vesz majd kezelésbe.

A 20 döntős csaj közül itt dől el, hogy ki nyeri a „Kicks & Chicks arca” versenyt.

Kicks and chicks döntő

Kicks and chicks döntő

Egyéb programok

Lesz meghívásos gördeszka és BMX félcsőverseny az MDOE 180-as félcsövében – a selejtező 13 és 14 óra, a döntő és eredményhirdetés pedig 17 és 18 óra között várható. A meghívott deszkások: Giczi Dávid, Hencsei Péter, Petrányi Lajos, Karkossiák Zsolt, Sárkány Kristóf, Mácsik Gergő, Velez Dávid, Merk Árpád és Kaposi Dávid. A speakelést Töky, azaz Kernács Ákos felel, a zsűriben felel Bors Lackó, Pál Attila Márk és Kállay Márta: az MDOE választott elnöke.

Egész nap lesznek zenei programok is, fellép a Marge dj szettel, lesz Deniz koncert, Halott Pénz dj szett, Cloud9+ koncert, végül Dj Revolution zárja a napot este 8-kor. Az afterpartynak a BoB ad otthont.

SNEAKER STARS – Hasznos infók

Helyszín: Budapest, Akvárium Klub

Nyitva tartás: 10:00-20:00

Belépődíj: 1500 Ft
A belépővel egész nap ki- és be lehet mászkálni.

A rendezvényről további friss infókat találsz a Sneaker Stars weboldalán és a rendezvény Facebook eseményében!

Sneaker Stars - 2016.09.03 @ Akvárium

Sneaker Stars – 2016.09.03 @ Akvárium

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×