Csokis Csoda, avagy az új Adidas Ultra Boost

Az adidas Ultra Boost egy olyan meghatározó sneaker, amely idén többször is témánk volt, mind tesztelés formájában, mind pedig a különböző színállások miatt. Sőt, még egy egyedi Sneakerboxos custom is készült belőle DentKicksCustom jóvoltából és IGEN még mindig van hová fokozni. Hónapokkal ezelőtt napvilágot látott egy fotó a vélhetően készülőben lévő csoki barna színállású lépőről, ami az elegancia megtestesítője. Ha szeretnél róla többet megtudni, akkor kattints a továbbra.

Adidas Ultra Boost Chocolate

Adidas Ultra Boost Chocolate

Az általam csak ,,Csokis csodának” nevezett sneakerről eddig csak annyit lehetett tudni, hogy ázsiai exkluzív lesz, tehát sehol máshol nem lehet majd kapni, de se további képekről, se megjelenési dátumról nem volt szó. Azonban most hivatalos források azt rebesgetik, hogy mégis elérhető lesz az egész világ számára és körülbelül június végén kell majd megjelennie. Ez nagyon jó hír a rajongók és a gyűjtők számára.

Adidas Ultra Boost Chocolate

Még a felirat is arany barnás

A hivatalosan megjelenő színállás neve a ,,Chocolate” vagyis a csoki lesz. A cipőn megtalálhatő a barna minden árnyalata, valamint a legnagyobb kuriózum az lesz, hogy igazi bőr díszíti a nyelvet, a fűzőket és a jellegzetes adidas logót mintázó három csíkot. Ezen kívül mindent megtalálunk, ami az adidas Ultra Boost lépőit jellemzi.

Adidas Ultra Boost Chocolate

Teljes bőr felsőrész

Szerintem ez az eddigi legelegánsabb sportcipő, ugyanis az Ultra Boost-ról tudjuk, hogy egy hihetetlenül kényelmes futócipő, ám ezzel a színállással a kifinomultabb gyűjtőket is megnyeri magának. Benne láthatjuk az elegancia megtestesülését. Nekem nagyon bejön. Aggodalmak nélkül el tudom képzelni magam benne, akár egy esküvőn, egy állásinterjún vagy bárhol és még nem is teszi tönkre úgy a lábam, mint az úgynevezett ,,lakkcipők”. Már csak azt kell megvárnom, hogy megjelenjen és máris ott díszeleg majd a cipősszekrényünkön.

 

Adidas Ultra Boost Chocolate

Elképesztően elegáns dizájn

Adidas Ultra Boost

Színállás: Chocolate Brown

Megjelenés: Június vége

Ár: Nincs információ

Adidas Ultra Boost Chocolate

Kivételes színhasználat

Adidas Ultra Boost Chocolate

A jól bevállt Boost talp

Adidas Ultra Boost Chocolate

A csoki minden kellemes árnyalata megtalálható

Adidas Ultra Boost Chocolate

Adidas Ultra Boost Chocolate

Kép- és Hírforrásunk a Solecollector volt.

aladeen

A kosárcipők az egyik szenvedélyem a dj-zés és a kosárlabdázás mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×