Ez meg micsoda? – adidas Crazy Explosive

Az adidas elmúlt években mutató szárnyalása mellett még a legnagyobb Nike headek sem tudtak elmenni szó nélkül. Ehhez hasonlóan az adidas Crazy Explosive mellett sem tudunk, de itt valami másért. Ha azt gondolnátok, hogy ez csak egy csúnya túracipő, bizony tévedtek! Ebben a különösen „szép” színösszeállításban fog pattogtatni a következő szezonban a Minnesota Timberwolves feltörekvő fiatal titánja, Andrew Wiggins. Részletek a tovább után!

adidas_crazy_explosive_andrewwiggins_1

Ha nem akarjuk nagyon megbántani csak annyit mondunk rá, hogy érdekes…

Első ránézésre valóban túrabakancsra asszociálunk: agresszív talpmintázat, robosztus magasszárú felépítés, masszív fűző. Jobban megnézve azonban feltűnnek egy komoly technikai sportcipő részletei: Boost középtalp és Primeknit felsőrész egy puhának tűnő belső betéttel.

adidas_crazy_explosive_andrewwiggins_2

Hazai meccsekre fehér változat

A talppal valószínűleg ezúttal sem lesz probléma. Úgy tűnik kellő mennyiségű Boostot tudtak a középtalpba préselni. Az anyag rugalmassága nagyszerűen érvényesül a kosárlabda pályákon is. A talp mintázata is megfelelően agresszív mintázatúnak tűnik, remélhetőleg a kellő tapadás – és kopásállóság – is biztosítva lesz általa. Eléggé hajaz a nemrég bemutatott Crazylight Boost 2016 talpára.

adidas_crazy_explosive_andrewwiggins_3

Érdekes megoldás a felsőrészen

Úgy tűnik a felsőrész két részből épül fel: kívülről Primeknit, míg belülről egy neoprénnek tűnő „zokni” figyelhető meg a képeken. Látványra érdekes ez a hibrid megoldás, de előlegezzük meg neki, hogy praktikus és kényelmes megoldás.

adidas_crazy_explosive_andrewwiggins_4

Idegenbeli meccsekre

A kinézet ugyan szubjektív, de kérem jelentkezzen nálam személyesen, aki erre nyugodt szívvel mondja, hogy szép! A cipő extravagáns megjelenését tovább fokozzák a bemutatott két modellen felhasznált színek. Az AW logóból is sejteni lehet, hogy nem mezei cipőről van szó. Andrew Wiggins, a Minnesota Timberwolves ifjú bedobója fogja ezekben elkápráztatni a nézőket a következő NBA szezonban. Legalább a teljesítményével kompenzálja a cipő kevésbé szép megjelenését 🙂

Hír- és képforrásunk a SoleCollector volt.

 

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×