Első képek – adidas Crazylight Boost 2016

Az adidas évről évre csiszolgatja alacsony szárú kosaras cipőjét. Bár a súlya már nem olyan hihetetlenül alacsony, a cipő jóval többet nyújt, mint elődei. A tovább után a nyáron bemutatkozó adidas Crazylight Boost 2016 -ról olvashattok bővebben!

adidas_crazylight-boost_2016

adidas Crazylight Boost 2016

A Crazylight vonal a kezdeti minimalista vonaltól egy technikailag meglehetősen fejlett, komplex irányba mozdult el az elmúlt években. A legújabb kiszivárgott kép alapján az alábbiakra számíthatunk: Boost a teljes középtalpban Continental talppal – á la Ulra Boost –, Primeknitnek tűnő, adidas-nál napjainkban pörgő mintás felsőrész, agresszív talpmintázat.

adidas_crazylight-boost_2016_sample

A korábban kiszivárgott modellhez képest láthatunk változásokat

Talán a névválasztáson lehetne elgondolkozni, hiszen ez már nagyon távol áll az eredeti elképzeléstől. Mindenesetre eléggé ígéretes kosaras csukának tűnik az idei Boost. És valószínűleg arra is választ ad, hogy miben játszik jövőre – többek között – James Harden. Természetesen a cipővel kapcsolatos fejleményekről is beszámolunk nektek!

Hír- és képforrásunk a SoleCollector volt.

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×