Miben játszik James Harden?

Harden 2015 nyári 200 millió dolláros szerződése az adidassal az év egyik legkomolyabb híre volt kosaras berkeken belül és rögtön fel is merült a kérdés, hogy miben fog játszani Mr. Szakáll. Az első Hardenes promó videóban már feltűnt a ‘Triple white’ Crazylight Boost a medence partján és rögtön meg is indultak a komment és kérdés áradat, hogy pontosan melyik modell is van emberünk lábán. Aztán pályán is bemutatkozott a modell és azóta is Crazylightokban lép pályára Harden, láthattunk már piros változatot is rajta, bár Nick Young módra 750-es Yeezy is könnyen jutna neki szerintem. De térjünk is vissza a full fehér Crazylightra, ugyanis decemberben került kereskedelmi forgalomba a cipő! Mielőtt ráindulnátok a témára, rögtön mondom is, hogy összesen 100 darab került fel az adidas webshopjába, ami nagyon hamar el is pörgött. A tovább után még pár részlet a hófehér modellről és a legújabb Crazylightok következnek.

100 darabos Boost

100 darabos Boost

A tripla fehér példányok kézzel számozott dobozokba kerültek és ma már 200 ezer forint felett pörögnek az eBayn. Tavaly egyértelmű, hogy ez a szűzi változat volt a top sneaker Harden lábán. Vajon melyik lesz 2016-ban?

Kézzel számozott dobozokban érkezett

Kézzel számozott dobozokban érkezett

Úgy tűnik a Crazy Light család bejön a Rockets játékosának, ugyanis az Andrew Wiggins által is nyomatott Crazylight Boost 2.5 változatban már a pályán is feltűnt. A pletykák szerint idén még nem érkezik signature Harden modell, de ki tudja mit hoz a jövő. Amíg ilyen Boostokat látunk a pályán, addig nem lesz probléma!

Crazylight Boost 2.5 a pályán

Crazylight Boost 2.5 a pályán

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×