Megnéztük mit tud az Emerica HSU G6 pro

Régen írtunk már Emerica csukáról a blog oldalain, így kíváncsiak voltunk, hogy milyen újdonsággal készült idén nyárra az amcsi deszkás brand. Jerry Hsu pro modellje klasszikus darab az Emerica választékában, azonban az új változata a cipőnek korrekt frissítéseket tartalmaz. A király utcai LAB polcain szúrtuk ki a Hsu G6 burgundi színállását, melyet közelebbről is bemutatunk a folytatásban.

Mid gyönyör az Emericától

Mid gyönyör az Emericától

A Hsu G6 alighanem a legkönnyebb vulkanizált talpú mid szárú deszkás cipő jelenleg a piacon. A mindössze 125 grammos csuka kellemesen rugalmas a nagyobb méret ellenére és a párnázottságára sem lehet panasz.  G6 High Rebound hab talpbetét nyeli el az ütődések energiáját, míg a külső talp háromszögekből kialakított szerkezetének köszönhetően magas tapadást biztosít a deszkán állva. A nyári napokon fontos szempont a szellőzés, amit a nyelv rész könnyed kialakítása, illetve a cipő oldalának közepén elhelyezkedő szellőző panel segít. A G6 konstrukció része egy belső hlós réteg a bőr felső rész alatt, ami segít megtartani a csuka formáját használat közben, ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy nem pöttyed be a felső rész pár hét használat után, megtartva a komfort érzetet a már a belebújástól kezdve.

A gum talp jól mutat a vörös felsőrész alatt

A gum talp jól mutat a vörös felsőrész alatt

A technikai szkillek mellett a Hsu egy gyönyörűen megkomponált alkotás az arany fűzőlyukaktól a burgundi bőr felsőrészig. Összességében ezt a modelt azoknak ajánljuk, akik a mid konstrukcióra esküsznek (akár a lezúzott bokájuk miatt), viszont nem akarnak áldozatokat hozni a súly oltárán és egy könnyű konstrukciót keresnek deszkázáshoz jó tapadással.

Sok részlet elfért a mid pro modellen

Sok részlet elfért a mid pro modellen

A fentiek mellett további Emerica modellek várnak titeket a LAB király utcai üzletében, ahol profi gördeszkások segítenek nektek a választásban, nem csak cipő, hanem hardware, vagyis deszka fronton is, ha nincsen még meg nyárra a szett!;)

The HSU

The HSU

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×