Focilázban Európa – A NikeLab újabb designer kollekciója

Mint azt már korábban itt megírtuk a Nike idén a sport nyarát ünnepli és számos különleges kollekcióval örvendeztetik meg rajongóikat. Riccardo Tisci után újabb topdesigner kapott lehetőséget a klasszikus Nike modellek újragondolására. Ezúttal ugyanis a Kardashian-Jenner klán kedvenc tervezője, a Balmain ház feje, Oliver Rousteign álmodta újra a Nike legmenőbb focicuccait. Ikonikus modellek, korszerű sziluettek luxuskivitelben. A tovább után bemutatjuk a bajnokok kollekcióját!

NikeLab x Oliver Rousteign

NikeLab x Oliver Rousteign

Amihez nyúl arannyá (vagy éppen ezüstté) változik, hiszen mindene a csillogás, a fiatal tervező ezúttal a Nike klasszikus modelljeit értelmezte újra és a bajnokok színével kiegészítve egy különleges vízióval jelentkezett. A barokkos beütéssel felturbózott textilek és cipők apropója természetesen a nyári Franciaországban megrendezésre kerülő foci EB volt, de mint az ilyen kollaboknál az lenni szokott, nemcsak a labdarúgás rajongóinál hanem a divat szerelmeseinél is betalált modelljeivel.

"A Golden Touch"

„A Golden Touch”

A Rousteign által tervezett kollekció részeként számos ruházati termék is megújult az EB alkalmából. A kollabból mindenképp kedvencem lett az N98 dzseki, ami arany szegélyével a luxust szimbolizálja, a szív felett elhelyezett mintával pedig a futballisták melegítőin is található címert utánozza. A női modellt külön értékeljük, hiszen trükkös szabásának köszönhetően egyszerre ruhaként és dzsekiként is viselhető.

N98 - Több kép a galériában

N98 – Több kép a galériában

NikeLab x OR

NikeLab x OR

NikeLab x OR

NikeLab x OR

NikeLab x OR

NikeLab x OR

Nemcsak a ruházati termékek de a legmenőbb focicipők is új utcai köntösbe öltöztek. A Nike olyan népszerű modelljei kaptak fekete-arany színkombinációt, mint a Magista, a Mercurial, a Tiempo és a Hypervenom. A számtalan futballista által kedvelt Magista utcai variációja legalább annyira ütős lett, mint a focipályákra tervezett elődje. A cipő mutatós aranyhímzésű flyknit felsőrésszel, a sarokrésznél igencsak trükkös metálfényű cipzárral igazi luxuséletérzést közvetít. A Mercurial tervezésénél is megtartották az alapkoncepciót, tehát a zokniszerű illeszkedés maradt, ezt teszi teljessé a Free Run talp, illetve az arany sávokkal díszített flyknit felsőrész. Nos a Tiempo és a Hypervenom a kevesebb néha több elv alapján készültek, legalábbis ami Rousteign értelmezését illeti. A cipők fekete alapját a trükkös megoldások, a változatos anyaghasználat és mutatós részletek teszik teljessé.

Újragondolt focicipők! Kattints a közelebbi képekért!

Újragondolt focicipők! Kattints a közelebbi képekért!

ROSHE TIEMPO VI

ROSHE TIEMPO VI

NIKELAB FREE MERCURIAL FLYKNIT

NIKELAB FREE MERCURIAL FLYKNIT

NIKELAB FOOTSCAPE MAGISTA

NIKELAB FOOTSCAPE MAGISTA

NIKELAB FREE HYPERVENOM

NIKELAB FREE HYPERVENOM

Oliver Rousteign esetében hatványozottan igaz, hogy mindenből a legjobbat kívánja kihozni, így amilyen nagyszabású a Nike számára tervezett kollekciója, ugyanolyan a kampány is. Csupa arany, Napóleon korát idéző díszlet, melyen olyan klasszis futballista kapta a főszerepet, mint a Real Madrid aranylabdás játékosa, Christiano Ronaldo. A kollekció június 2-ától lesz elérhető a Nike webshopján, illetve a kiemelt NikeLab üzletekben.

A portugál klasszis és a kollekció tervezője

A portugál klasszis és a kollekció tervezője

nojemi

Vallom, hogy egy jól megválasztott cipő a legegyszerűbb szettet is tíz pontossá varázsolja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×