A NikeLab és Riccardo Tisci sportos nyara

A Nike és a neves designerek kollaborációja nem számít új keletűnek, hiszen már számos tervezővel dolgoztak együtt egy-egy kapszulakollekció erejéig. A sportszergyártó ezúttal egy, már bevált partnert kért fel az együttműködésre, hiszen a Givenchy házatájáról ismert Riccardo Tisci által megálmodott sneakerek egyszer már hatalmas sikert arattak. A Nike és Tisci most a sportrajongóknak kívánnak kedvezni egy nem is akármilyen kollekcióval. A tovább után részletesebben bemutatjuk a kollab darabjait.

A Nike és Riccardo Tisci legújabb kollaborációja

A Nike és Riccardo Tisci legújabb kollaborációja

A kollekció darabjai a Nike olyan innovatív technlógiáit ötvözi mint a Flyknit és a DriFit amit modern köntösbe bújtatva igazán újszerű szabásvonalak tesznek egyedivé. Vegyük példának a dupla rétegű sportnadrágot, aminek hosszú leggings-szerű részéhez egy mutatós rövidnadrág társul, ám a két réteghez csak egy derékpánt tartozik, így a darab funkcionalitásából stílusos megjelenése semmit se von le.

Riccardi Tisci x NikeLab

Riccardi Tisci x NikeLab

A célszerűség mellett természetesen a kollekció egyedisége sem elhanyagolható. A női és férfi darabokat is igazán modern kaleidoszkopikus virágminták díszítik, amelyeket jobban megfigyelve a Tisci „védjegyének” is mondható apró koponya és csillag motívumok egészítenek ki. A színes virág printek akarva akaratlanul is a riói karnevál forgatagát tárják szemünk elé, ami nem is meglepő, hiszen a kollekció a Brazíliában tartandó olimpiai játékokat is hivatott ünnepelni.

Kaleidoszkopikus minták Tiscitől

Kaleidoszkopikus minták Tiscitől

A Nike olyannyira biztosra kíván menni a kollekció sikerességét illetően, hogy elhivatott rajongóik mellett, Tisci nevével a divatrajongókat is sikerül elérni, sőt a darabok népszerestésére olyan reklámarcokat kért fel, mint az amerikai rapper Travis Scott, valamint az ismert modell Joan Smalls.

Travis Scott és Joan Smalls a NikeLab darabjaiban

Travis Scott és Joan Smalls a NikeLab darabjaiban

nojemi

Vallom, hogy egy jól megválasztott cipő a legegyszerűbb szettet is tíz pontossá varázsolja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×