Nike Zoom Janoski Elite cseresznyevirágzásra

A sneaker kultúra nagyon fejlett Japánban, ezért a tervezők egészen gyakran nyúlnak a felkelő nap országának motívumaihoz, most is így történt. A sneakerbox.hu videósorozatának legújabb epizódjában a Nike Zoom Stefan Janoski, vagy ahogy itthon hívjuk “Janó” vagy “János” cseresznyevirágzás ihlette színállását mutatom be nektek. A tovább után még több infót és képet találtok a cipőről!

A Janoski tthon is népszerű, nemcsak a deszkások és bicósok körében, de laza utcai cipőként is. A sztenderd fekete-szürke és földszínek mellett spirább színállások is napvilágot látnak, nekem is volt már fehér bőr, égszínkék Janóm, de a floral, azaz a virágos minták is előfordulnak.

Nike Zoom Janoski Elite 'Cherry Blossom' - 27 990 Ft

Cseresznyevirágos Janó

Ez a Cherry Blossom azaz cseresznyevirágzás fantázianevű színállás egy egészen egyedi floral minta, mely a japán tusrajzok stílusában készült. A hanami, azaz a csereszvirágnézés egy tradicionális tavaszváró ünnep Japánban, amikor kimennek a szabadba piknikezni, kirándulni és gyönyörködnek a fehér és rózsaszín virágszirmokban.

Hanami a tokioi Ueno parkban (Fotó: Les Taylor / flickr)

Hanami a tokioi Ueno parkban (Fotó: Les Taylor / flickr)

Ez köszön vissza a felsőrészen, tehát ez egy igazi tavaszváró deszkás cipő. Végre ismét lehet hajtani a jó időben, meg kiülni a parkokba.

Természetesen mindent tud, mint a nem virágos Janók: a Zoom légbetét nagyszerű ütődéscsillapító, tehát deszkázásra és biciklizéshez is kiváló – ha nem sajnálod lekoptatni a mintát, akkor az orr-rész is kiszolgál jónéhány trükköt 🙂

A cipő megvásárolható a Nike budapesti Fashion Streeten lévő üzletében, és nemcsak ez, de a pakkba tartozó, hasonló mintájú SB Dunk és Janoski Max is.

Nike Zoom Stefan Janoski Elite

Színállás: Sail/Hyper Pink/Black/White

Nike kód: 725074-112

Eredeti ár: 29 990 Ft

Nike Zoom Janoski Elite 'Cherry Blossom' - 27 990 Ft

Nike Zoom Janoski Elite ‘Cherry Blossom’ – 27 990 Ft

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×