Kényelmes tekerős nyári cipők – Puma Disc Sleeve

Bevallom a Puma Disc-ek mindig is lenyűgöztek egyediségükkel. A németek által használt technológiát sokan próbálták utánozni, de hosszú távon egyenlőre csak a Puma megoldása maradt piacon. A jövőbe mutató technológiát jelentősen sikerült letisztultabbá tenni. A tovább után jöjjenek a felturbózott rendszerrel érkező Puma Disc Sleeve modellek!

puma_disc_sleeve_ignite_foam_black

Puma Disc Sleeve Foam

A Usain Bolt-nak készült önbefűzős Disc-en már láthattuk, hogy a Puma mérnökeinek sikerült minimalizálni tekerős rendszerük méretét. Ezt hangsúlyozva meglehetősen letisztult modelleken büszkélkednek fejlesztésükkel. A Puma Disc Sleeve Foam felsőrésze egy hálós habréteggel dobja fel az újdonságot. A triple black színállás pedig mindig menő lesz.

puma_disc_sleeve_ignite

Triple white is elérhető

A hófehér modell nekem kicsit erős, inkább hölgy olvasóink figyelmét keltheti fel. A felsőrész különbözik a Sleeve modelleken, a talp azonban közös: a tavaly nagyobb marketing büdzsével beharangozott Ignite habon nyugszik lábunk, melyről röviden annyit, hogy a Boost-tal azonos TPU-ból készül. A Puma futócipőkről készülő beszámolómban hosszabban is kitérek a technológiára.

puma_disc_sleeve_knit

Puma Disc Sleeve Knit

Ha a kényelem kimaxolásáról van szó elengedhetetlen a kötött felsőrész. Erről ezúttal se kell lemondanunk, a Puma Disc Sleeve Knit minden komfort iránti igényünket kielégíti.

A futurisztikus triót egyenlőre a Titolo-nál láttuk (a képeket is nekik köszönhetjük), de reméljük hamarosan itthon is kaphatóak lesznek a Puma újdonságai.

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Kátai Attiláné/ Betty szerint:

    Sziasztok !
    Nekem sok évvel ezelőtt volt ilyen cipőm; imádtam ! ❤
    Sajnos egy sportbaleset miatt leszázalékoltak, és a rokkant nyugdíjamból nem tudok venni ilyet, mert a nyugdíjam fele menne el rá, pedig az állapotától függetlenül nagyon sokat gyalogolok !
    Egyébként mindenkinek csak ajánlani tudom !

×